Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresési problémák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresési problémák (sikertelenség) gyakran vezetnek öngyilkossághoz?

Figyelt kérdés
Például ha valaki tudja magáról hogy olyan ronda hogy soha nem lesz barátnője / családja, azt mi tartja életben?
2021. febr. 6. 15:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

#10 vagyok ismét, az előbb lemaradt: nagyjából a #2 hozzáállását tudom megérteni, és pontosan ugyanúgy vélekedek az életről, mint ő. Ezt az alkotó- és gyűjtőhobbit is csak azért végzem, hogy ha megmakkanok, legalább a nevemhez ennyi legyen köthető, mert már egy ideje nem is élvezem azt sem.

"Igazából a család sem, nem vágyom házi- és anyarabszolgaságra. Csak annyit szerettem volna, hogy ha már ezen a világon vagyok, aktív koromban nekem is lehessen részem rendszeres és kielégítő nemi életben egy olyan partnerrel, akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, működik a kémia. Ennyi sem adatott meg. Más nőknek igen. Hát akkor ők éljenek boldogan sokáig, én meg csak addig, amíg muszáj."

Ezzel pedig tökéletesen egyetértek. Csak mókás, hogy amikor én leírtam gyakorlatilag ugyanezt, ki lettem kiáltva ösztönlénynek és meg lett mondva, hogy én csak a poetschömmel gondolkodok, pedig hát mindenki, aki nem aszexuális, hozzánk hasonlóan a szexen kívül úgy kábé semmi másra nem gondolt serdülő- és fiatalfelnőtt-korában. Aki igen, az hazudik (vagy aszexuális). Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, hogy ha én most fognám magamat és valahol Afrika legnyomorúságosabb területén enyhén túlsúlyos emberként elkezdenék prédikálni arról, hogy márpedig éhezés az oszt nincsen - persze, akinek mindig van mit ennie, az nyilván így látja. Mindenesetre semmi gond nincs azzal, amit leírtam, hiszen biológiailag egyetlenegy feladata van az embernek is, mint minden más élőlénynek, ez pedig a fajfenntartás, csak még egyszer mondom, mókás (értsd: kiábrándító?, dühítő?, elszomorító?), ahogy stigmatizálják azokat az embereket, akik le merik írni, hogy frusztrálja, elszomorítja őket az incelségük.

2021. febr. 7. 00:52
 12/20 anonim ***** válasza:
92%

6# vagyok

Az lemaradt hogy ami késik nem múlik, az öngyilkosság végül elkerülhetetlen, mivel ez a létforma nem ad motivációt, anélkül pedig nem vagyok képes leélni egy teljes életet egyedül.

A hobbik se adnak életcélt, legfeljebb elfoglaltságot a szabadidődben, persze az is kell.

Képtelenség és kínszenvedés így létezni, így a kérdésre a válasz:

Biztosra veszem hogy gyakran vezet öngyilkossághoz

28/f

2021. febr. 7. 06:47
 13/20 anonim ***** válasza:
94%

Off: Csak azt nem értem akinek igazából a testiség, a nemi élet hiányzik, az miért nem megy el prostituálthoz?

Illetve ha amúgy az ilyen emberek ennyire "tökéletesek", ennyire jók bizonyos dolgokban, akkor miért nem kompenzálnak? Mondjuk pénzzel, hatalommal, státuszzal?

Ha az élet értelme a fajfentartás, a gének továbbadása, akkor simán összejöhet egy pár, akivel lehet közös gyerek, de ez nem jelenti azt, hogy vele is kell maradni (mármint a "párral"). De a biológiai életcélt beteljesíted és kiéled a testiséget is (prostizás).

Mondom ezt úgy, hogy lassan 2 éve nekem sincs senkim, egyetlen nővel voltam eddigi életemben 3 éves kapcsolatban. Rajta kívül soha senkivel és valószínűleg már nem is leszek.

Az a baj ezzel az egésszel, hogy oké ,lehet hobbikat találni, jól ellenni, elszórakozni, de az emberben ez nem nyomja el azt az érzést, hogy ő senkinek nem kell.

Szóval ha valaki tudja magáról, hogy ő a másik nem számára értéktelen, érdektelen, akkor onnét kezdve minek küzdjön bármiért is? Minek karrier, ha egyedül el lehet lenni kevesebb pénzből is, nem kell gyerekeket felnevelni, családot eltartani stb.

Elég a 40-50nm-es lakás is, te osztod be magadnak az idődet, az energiád és a pénzed, senki iránt nem tartozol felelősséggel.

Ha nem vágysz luxusnyaralásra, yachtozásra stb., - amire egyébként egyedül miért is vágyna az ember? - akkor minek bármiben is "fejlődni, törtetni"?

Én ezt érzem jelenleg. Vannak "céljaim", mindig lefoglalom magam valamivel, de hosszútávon érzem, hogy igazából semminek sincs értelme, hisz nekem úgysem lehet soha családom, tulajdonképpen nincs kiért vagy miért élnem. Az egész csak egy poén, egy "ki a faßt érdekel, majd lesz holnap si valami"... teljesen ez a mentalitás éltet már csak.

2021. febr. 7. 21:05
 14/20 anonim ***** válasza:

Azt írtad 13# hogy "tökéletesek"

Ezt meg honnan vetted?

Azt kérdezed miért nem kompenzálnak, azután leírod a választ is a végén, hogy miért nem lehet kompenzálnunk

Máskor kicsit érthetőbben, mert amúgy szépen megfogalmaztad ezt a létet, de tele van ellentmondással is

2021. febr. 7. 22:42
 15/20 anonim ***** válasza:
86%

#13: Te voltál már valaha prostival? Mert nem úgy tűnik. A világ leglelketlenebb "élménye", az ellenségemnek nem kívánom. Persze van, aki a heroint is szereti beszúrni magának vagy kannásbort és kommersz szeszesitalt hányásig vedelni, ilyen egyszerű, primitív mentalitású emberek vagy véglények biztosan élvezik a prostizást is, hiszen máskülönben miért maradt volna fenn az ősi szakma.

Egyébként ugyanezt érzem, amit te, annyi különbséggel, hogy én már annyira hozzászoktam ehhez az élethez, hogy egyre jobban kezdem megérteni a nagyszüleimet, akik nem akartak elköltözni a tanyáról annó, mert "ők már úgy megszokták"... Én is annyira megszoktam a panelt, a BKV-zást meg az egyre gyarapodó milliók számolgatását, hogy lassan már azon gondolkozom, hogy dolgozni se járok be, hanem nyugdíjazom magam, aztán eszembe jut, hogy lenne egy csomó szabadidőm, amivel még annyira se tudnék mit kezdeni.

Ugyanakkor felőröl az egész és nem tudok mit kezdeni a pénzemmel sem, mert nemhogy utazgatni nincs kedvem egyedül, hanem lassan már sétálni sem. Néha már azon gondolkozom, hogy bőven van annyi pénzem, hogy fizessek egy bérgyilkosnak, hogy tegyen el láb alól, ha már az országban nem engedélyezik az aktív eutanáziát.

És lehet röhögni rajta, hogy mennyire szánalmas meg más egyedül elvan. Irigylem ezeket az embereket, akik egyedül elvannak. Meg azokat is, akiket kielégít a prostituáltak igénybevétele.

Jó nekik. Én nem ilyen vagyok. Én gyenge vagyok, nem bírom társ nélkül és inkább meghalok, minthogy még hosszú évtizedeket kelljen végigszenvednem a magányomban.

2021. febr. 9. 23:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Ez nem szánalmas! Megértelek! Biztosan nehéz! De ez nem megoldás, és senkinek sem lesz jobb tőle! Ráadásul, ahogy írod, van családod is. Nem szabad feladni. Keresgélni kell. Társkereső oldalakon, a BKV.n, és stb helyen is. Nem tudom, hogy milyen elvárásaid vannak kuksoleg, de biztos vagyok benne, hogy rengeteg átlagos külsejü nő keres tásat.

Nő létemre volt, hogy éreztem hasonloan. Mert hiába vagyok belül szép, ha külsőleg nem, hiába az első....semmit sem ér, ha a külső nem szép. Egy átlagos Nőnek sokszor esélye nincs ugyanigy....csak mi nők nem panaszkodunk nyiltan azt hiszem.

Vegyél egy kutyust :)

30N

2021. febr. 10. 06:45
 17/20 anonim ***** válasza:

"Azt kérdezed miért nem kompenzálnak, azután leírod a választ is a végén, hogy miért nem lehet kompenzálnunk

Máskor kicsit érthetőbben, mert amúgy szépen megfogalmaztad ezt a létet, de tele van ellentmondással is"

Értem mire célzol, kicsit rosszul fogalmaztam.

Én arra gondoltam ,hogy az ilyen kérdések általában ezen az oldalon úgy vanna kfeltéve, hogy: "XY vagyok jóképű, (és/vagy) sportos, (és/vagy) magas, (és/vagy) gazdag, (és/vagy) menő csávó mégsincs senkim"

Tehát akik ezeket a kérdéseket felteszik általában kiemelik, hogy amúgy ők valamiben, vagy akár több mindenben is "kiemelkedőek", de legalábbis semmiképpen nem átlagosak. Erre írtam, hogy ha ez így van akkor ezzel/ezekkel a dolgokkal miért nem kompenzálnak egyéb hiányosságokat.

15-ös: nem voltam még prostival és soha nem tervezek elmenni egyhez...vagyis gondolkodtam már rajta, de valahogy nem tudom megtenni. Meg számomra nem annyira fontos a szex, a testiség, párkapcsolatra sem ezért vágyom elsősorban. Viszont az itt hasonló kérdéseket feltevők nagy részénél azt láttam, hogy a szex, a testiség miatt akarnának elsődlegesen párkapcsolatot. Nekik a legeyszerűbb elmenni prostizni, hiszen a testi vágyakat ez is kielégíti.

2021. febr. 10. 09:06
 18/20 anonim ***** válasza:

#16: "Nem tudom, hogy milyen elvárásaid vannak kuksoleg, de biztos vagyok benne, hogy rengeteg átlagos külsejü nő keres tásat."

Általában a 18-35 közötti nők 70-80%-a tetszik. Szerintem egy bármilyen nőnek tőlem jóval nagyobb elvárásai vannak külső terén. És ez nem az ember külsejétől függ, hogy ki tetszik neki. Lehet, hogy egy modellcsajnak pont egy duci, gamer, mamahoteles srác fog tetszeni, mert valami megfogja benne, a súlyosan elhízott 30-as gyerekes anyuka meg annyira rá van kattanva a magas, izmos, kreolbőrű férfiakra, hogy még Ryan Goslingot is visszautasítaná.

Ez nem így működik, hogy a csúnya a csúnyával, az átlagos az átlagossal a szép a széppel. Inkább az van, hogy minél szebb egy nő, annál nehezebb megtartani és annál inkább fejlődni kell neked is, mert sokkal többen akarják lecsapni a kezedről és sokkal több rosszindulatú rosszakaród fog duruzsolni folyamatosan a fülébe, hogy "Hogy tudtál ezzel a csúnyával összejönni, jobbat érdemelnél."

Fordítva meg az ellenkezője, kapja a lesajnáló, undorodó pillantásokat, beszólásokat, kuncogásokat a háta mögött meg a környezete is inkább rábeszéli, hogy "Megfogdtad az Isten lábát, tegyél a kedvére a Bélának, mert ha még ő is elhagy, akkor egyedül maradsz."

"Egy átlagos Nőnek sokszor esélye nincs ugyanigy....csak mi nők nem panaszkodunk nyiltan azt hiszem."

De, rengeteg esélye van egy átlagos nőnek is, csak nem veszi észre, vagy jeleket sem ad, így esélyed sincs odamenni hozzá leszólítani, hogy ne tűnjön zaklatásnak.

#17: "Nekik a legeyszerűbb elmenni prostizni, hiszen a testi vágyakat ez is kielégíti."

A testi vágyakban is kell, hogy legyen érzelem, különben semmit sem ér az egész.

2021. febr. 10. 17:49
 19/20 anonim ***** válasza:
43%

Oké. De egy 100kg.s csaj nem johet szóba nemde?

A férjem gamer. Es 185 centijehez 75-80kg 😅🤣mindig eszik pedig! Imádom! Nem a kulso szamit szerintem

2021. febr. 10. 18:32
 20/20 anonim ***** válasza:
10-es, ez annyira igaz, szinte magamra ismertem a válaszodban...
2022. febr. 8. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!