Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ha meghízok akkor jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ha meghízok akkor jobban fogok tetszeni a lányoknak?

Figyelt kérdés
Jelenleg elég vékony vagyok (190 cm / 78kg), nagyon vékonyak a lábaim is ezért hízni szeretnék hogy jobban felkeltsem a nők figyelmét.
2021. febr. 6. 12:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem sport. Felpumpálod magad, de a karod nem bírod megmozdítani, nemhogy fulladás nélkül lemenni a boltba.
2021. febr. 6. 13:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Gyúrni nem egyenlő azzal, hogy gyógyszerezed/porozod magad. Ezt csak azok írják akik még sosem próbálták. Nem kell bárányfelhővé kigyúrd magad.

Ilyen logikával mi számít sportnak? Pl.futás. Isten adott két lábat, csak teszed az egyiket a másik után. Ha valamit nem szeretünk nem muszáj lehurrogni...senki nem kötelez, hogy csináld te is. Habár általában az olyanok szokták ócsárolni akik csinálnák de nincs elég önakaratuk.

2021. febr. 6. 14:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
10-ből 9 ember nem végez nyújtó gyakorlatot azért nem tudnak mozogni....én személy szerint a saját kezemmel mosom meg a hátam, és két éve gyúrok. Elmondtam, ha valaki nem ért valamihez legyen szíves ne kommentáljon hülyeségeket!
2021. febr. 6. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!