Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha meghízok akkor jobban fogok tetszeni a lányoknak?
Nem hiszem, hogy pozitív figyelmet kapnál, ha hájasabb lennél.
2021. febr. 6. 13:06
2/13 A kérdező kommentje:
Nem hájas akarok lenni, hanem csak kicsit testesebb.
Kezdj el gyúrni, odafigyelve arra, hogy viszonylag száraz legyen a tested. Igen, ettől sokkal jobban felfigyelnek majd rád a nők! Tapasztalat! Egyesek egyenesen imádják az izmok látványát, a széles vállat keskeny csípővel.
2021. febr. 6. 13:09
Ne hízzál, hanem edzél, izmot szedjél fel helyes táplálkozással.
2021. febr. 6. 13:09
A sok homo erotikus gyúrós a széles vállal és kihagyott lábnapokkal majd most ír neked XD
2021. febr. 6. 13:16
Egy tanulmány szerint a férfiakat jobban érdeklik a széles vállak mint a nőket.
Kérdező, inkább gyúrj a kommunikációs készségedre és nagyobb sikered lesz. Természetesen ettől függetlenül nekifoghatsz edzeni...ad egy egészséges önbizalmat.
2021. febr. 6. 13:21
De ezaz...Én vékony vagyok. Képzeld, nyáron CSÁVÓK mondják, hogy tesó lenne vállad meg tesó ilyen-olyan tested van....basszus gyúrós csávók többet nézik a testem...
Meg megnyugtatlak. Normális kapcsolatod nem attól lesz, hogy a testképzavarod porokkal, csirkével meg súlyok emelgetésével kompenzálod.
2021. febr. 6. 13:25
Szerintem sokan itt rosszul látjátok a dolgot a testépítéssel kapcsolatban. Tudom, hogy egy elkurvult sport lett belőle, de sokat képes adni az embernek. Ad egy tartást, önbizalmat, egészséget nem utolsó sorban...Másrészről pedig a kérdésre kellene válaszolni és nem elkezdeni oltogatni mindenkit aki a testépítést javasolja. Igen ezt mind tudjuk, hogy sok ember nem lábazik például, de ne vegyünk mindenkit egy kalap alá jó?
2021. febr. 6. 13:32
Én még olyan gyúróssal nem találkoztam, aki másról is képes lett volna beszélni, mint az ő teste, porok meg vitaminok.
Nagy súlyok, folyamatos, ugyanolyan emelgetése, mint egészség? Jah, porckopás. Akkor inkább rendes sport.
Tartás? Bocs, de nem véletlenül vannak sztereotípiák. pl M. richárd.
2021. febr. 6. 13:36
9-es szerintem te teljesen fogalmatlan vagy ezzel a sporttal kapcsolatban. Légyszíves olyan dolgokhoz fűzz kommentárt amihez értesz is. Köszönöm!
2021. febr. 6. 13:39
Kapcsolódó kérdések: