Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban tényleg ennyire nehéz normális férfit találni aki családot szeretne alapítani?
Biztosan nehéz, de nem lehetetlen! Én is az volnék, csak nem találtam számomra normális nőt, az idő pedig telik...
Kérdező, ne add fel, van még pár éved, hogy megtaláld!
20-as
A külföldi nőnek sok esetben nagyobb az igénye mint egy magyarnak, éltem külföldön vannak igen közeli barátaim. Szóval igen, lehet próbálkozni de a magyar férfi külföldi nő számára nem a csúcskategória.
21-es
Annyira tipikus, hogy egyből a pénz a szempont... Elárulom, hogy nem. A mentalitás, karakter nem kifejezhető pénzben, ez vagy megvan vagy nincsen. És ez az ami nagyban eltér egy tőlünk Nyugatabbra lévő férfiban, más a szocializáció.
Nekünk is fontos volt, hogy legyen meg minden. 26 évesek voltunk amikorra meg volt mindenünk: hitelmentes és felújított 3 szobás lakás, autó. 27 évesek voltunk amikor jött az első gyerek. Most jön a második.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!