Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék értelmes és normális nőket?Neten nem nagyon találtam eddig.Volt egy pár mondjuk de ritka.
Mit jelent számodra a normális nő? Lehet, hogy ami neked normális az másnak elfogadhatatlan vagy legalábbis nehezen tolerálható.
Egyébként a jelenlegi helyzetben csak online van lehetőséged, hacsak nem a teszkóban futsz bele életed szerelmébe
"Reálisan látja magát és a lehetőségeit"
Értsd: beéri veled.
Ebből még mindig nem sok derül ki. :D Ki szerint reális?
Csak, mert mondjuk a saját példámat is fel tudom hozni. Volt, aki azt mondta, hogy nem reális, hogy egy akár velem egyidős, nagyon helyes pasi komolyra akarjon engem, ezért le kéne adnom a szintet, valamint idősebbekkel kezdeni. Mégis találtam nemhogy egyidős, hanem pár évvel fiatalabb párt magamnak, aki nemcsak helyes, hanem értelmes is, és 8 éve velem van. Most persze jönnek egyesek, hogy mindjárt 30 leszek, jönnek majd az első ráncok és koppanok, és egy 40-es hapek illene hozzám, és ha én fiatalnak gondolom magam, és úgy érzem, csinosabb vagyok, mint 20 évesen, és magamhoz illőnek tartom a páromat, akkor "nem a realitásban élek", beképzelt vagyok, kimosta az agyam a feminizmus, stb.
Volt, aki szerint elszállt voltam, mert csuklóból zártam ki anno dohányzó, súlyosan műveletlen, puhány/elhízott embereket csinos, sportoló nőként.
Nem vonatkoztatom rád ezeket a személyes dolgaimat, csak azt akarom kihozni ebből, hogy amit írtál, az még mindig nem informatív, még mindig nem tudjuk, mi/ki neked a normális, és mit kell érteni a szavaid mögé.
Sajnos ezek olyan kritériumok, amit egyik nő sem fog beismerni magáról és nem igazán tudod ránézésre sem szűrni. De azért az online ismerkedésnél is viszonylag hamar - na nem a képei alapján - el lehet dönteni.
Nincs elszállva magától: ez akár rövid beszélgetéssel szűrhető, úgyis lejön, hogy mennyire tartja magát
Nem játszmázik: ez már problémásabb, de annyit tehetsz hogy az elején tisztázod, hogy az ilyesmit nem tolerálod, az egyenes kommunikáció híve vagy (és persze te magad is így teszel)
Kedves: ez megint csak elég hamar kiderül abból ahogy kommunikál
Sajnos csodaszer nincs, hogy instant megállapítsd akár profil alapján akár élőben első ránézésre hogy ezeknek megfelel-e, kénytelen vagy valamennyi energiát belefektetni, hogy kiderítsd
7
A jatszma egy alattomos dolog. Az a baj, hogy sok ember nem tudja mi az. Azt hiszi a hiszti, de huuuuu kicsit sem. Hiaba fekteted le, nem tudja mi az. Szerintem ezt idovel lehet kiszurni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!