Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáznak tartjátok ha a nő szólítja meg a férfit , hogy nagyon szimpatikus és lenne e kedve megismerkedni?
Férfiak hogyan reagálnátok? Gáz vagy örülnétek neki?
A lány àtlagos, nem ronda de nem is szépség.
19
Nem egtel volna, de te tudod. Arra gondolj, mennyi mast csinalhattal volna, ha nem kemkedsz utana face en, hanem szobaallsz vele:D
En férfiként azt tartom,hogy a nőnek joga van ugyanúgy kinyilvánítani a férfi felé,ha tetszik neki.Mert valakí irta fentebb,helyesen:A nő is,férfi is ember.Erzesekkel,vágyakkal.
Miért kéne lemondanod róla?
Csak mert van egy dogma?
Neked az lenne a sorsod ,hogy várj valakire aki majd leszólít,miközben meg ott a lehetőség,hogy összeismerkedj valakivel,aki konkrétan tetszik is?
Butaság lenne!
Nem a középkorban élünk!
Hajrá!!
22
Ugyanezt szoktam mondani azoknak a noknek, akik ilyen elvek moge bujnak, meg masra haritjak a dolgokat, erre lehord a fel internet xd
Sokan varnak a tokeletesre, ami nem letezik es nem is fog az oledbe hullani.
Szerintem egy normalis kapcsolatert mindenkinek tennie kell es nem csak varni. Nem ciki.
Mittudom en mit szoktal csinalni, inkabb zsebhokizz az is jobb.
Meg nem szolitottal le senkit ugye? Kepzeld, engem meglepett, de ha szembe allsz vele, kevesbe parasztok az emberek. Online olyan alljadek elutasitasokat kapok, hogy az vicc.
Es ha van baratja? Megtudtad az elejen es nem kell kemesdit jatszani. Hogy akarsz baratnot, ha egy olyan normalis elutasitastol is eldobod magad, hogy "van baratom"? Mondom, ram mondtak ocsmany dolgokat (inkabb online), de legalabb probalkozom.
Többen írják itt, hogy ez a 21. század.
Ez oké is, de ettől függetlenül ha te szólítod le a pasit, azért mínuszból indulsz.
Es ezt ki mondta?
Ha ez igy lenne, miert irtuk, hogy orulnenk neki? Hazudtunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!