Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáznak tartjátok ha a nő szólítja meg a férfit , hogy nagyon szimpatikus és lenne e kedve megismerkedni?
Figyelt kérdés
Férfiak hogyan reagálnátok? Gáz vagy örülnétek neki?
A lány àtlagos, nem ronda de nem is szépség.
2021. febr. 4. 13:28
11/31 anonim válasza:
9-es irja a tutit. Akinek van sikere a noknel, az nem szorul ra, akinek nincs, azt meg ugyse szolitjak le a csajok. Nem veletlenul alakult igy. Figyelemfelhivas, mindket nem igy kezdi. Konkret szemelyt meg nehez igy bevinni a tancba, ismeretlenul.
12/31 A kérdező kommentje:
9 Lehet ez is, benne van a pakliban,de igaz számtalanszor volt már olyan, hogy a barátnőim néztek valakit, hogy mennyire huuu de jó pasi, aztán én nem is értettem mit kell itt nézni. És fordítva is , szóval ízlés dolga.
De igaz benne van a pofára esés lehetősége is.
2021. febr. 4. 15:14
13/31 A kérdező kommentje:
11 Figyelemfelhívás egy idegennél mégis hogy?
2021. febr. 4. 15:14
14/31 anonim válasza:
Akkor ennyi erovel a szep noket be szolitsd le, nem szorul rad, csak a pupos hatuak...🤦
15/31 anonim válasza:
14-es. Egyreszt itt forditott a felallas. Masreszt senkit se szologass le csak ugy, mert kinezted magadnak. Azt hittem ezt felnotteknek mar nem kell elmagyarazni.
16/31 anonim válasza:
Gondoltam, hogy kimagyarazod a dolgot xd
17/31 anonim válasza:
#15 Mi van, már ennyire gáz, ha valaki élőben közeledik a másikhoz, még akkor is, ha ezt ésszerű keret között teszi? Lassan eljutunk oda, hogy csak a neten lesz módi ismerkedni, mert élőben ciki lesz meg elitélendő.
18/31 anonim válasza:
Na ja. Vagy itt fogunk nyafogni, hogy maganyosak vagyunk.
1 dolgot remelek a virus utan. Hatha nyitottabbak lesznek az emberek.
19/31 anonim válasza:
Én örülnék neki. Nagyon sokszor tetszett "átlagos" nő, sok nőben meglátom a szépet. Viszont szinte borítékolható, hogy párjuk van, így nem szoktam lépni. Megkeresem facen ha valami alapján meg tudom, ott látom, hogy kapcsolatban van, és ennyi. Ez még kivétel nélkül mindig igaz volt. Tehát csak beégettem volna magam ha bármit akarok.
20/31 anonim válasza:
19-es,ez nemtől függetlenül lehet így,főleg ismeretlen esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!