Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáznak tartjátok ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáznak tartjátok ha a nő szólítja meg a férfit , hogy nagyon szimpatikus és lenne e kedve megismerkedni?

Figyelt kérdés

Férfiak hogyan reagálnátok? Gáz vagy örülnétek neki?

A lány àtlagos, nem ronda de nem is szépség.

2021. febr. 4. 13:28
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Helyezett függő.

Őszintén szólva én örülnék neki,de azért sose add senkinek se könnyen magadat,én szeretek harcolni azért a nőért.

22F

2021. febr. 4. 13:32
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
A magam nevében tudok csak beszélni. Én abszolúte nem tartom gáznak, nem agyalom túl az ilyet. A nő is ember, a férfi is ember, zöme vágyik egy társra, és hát az nem mindig hull csak úgy az ember ölébe, így hát sokszor kénytelen tenni az ügy érdekében valamit. Ha most egy nő nem csak jeleket küldözget, és vár, hanem mindjárt belevág a közepébe, én azt nem tartom gáznak. Szóval ha szimpatikus, akkor nem utasítom vissza a közeledését, és örülök neki, hogy felkeltettem a figyelmét.
2021. febr. 4. 13:33
 3/31 anonim ***** válasza:
80%

Jajj, dehogy gáz. Már a 21. században élünk :)

36/f

2021. febr. 4. 13:38
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Ha úgy vesszük, én kezdeményeztem a férjemnél. Persze, láttam hogy érdeklem, kereste a társaságom, de konkrétan én hívtam el először egy programra.
2021. febr. 4. 13:41
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne így kezdd, csak simán kezdj el beszélgetni. Az ilyen direkt megközelítés sosem jó.
2021. febr. 4. 13:41
 6/31 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Viszont így könnyű préda vagy a szemükben és nem vesznek komolyan. Tapasztalat!
2021. febr. 4. 14:25
 7/31 A kérdező kommentje:

5 Ha ne így akkor hogy ? Hiszen nem ismerem nincs infom róla ami alapján tudnánk beszélgetni. Meg jobb ha nyílt lapokkal játszom mint ha köntörfalazok le se esik neki miért. Unokatesóm mondta, hogy észre se vette a jeleket egy lánytól mikor már Mindenki körülötte mondta , hogy egyértelműen bejön neki.

6 Sajnálom az a baj más lehetőségem nincs és ha meg nem próbálom meg csak azon rágódok mi lett volna ha?

2021. febr. 4. 14:28
 8/31 anonim ***** válasza:
63%

Ha lenne egy ilyen, egesz evben ezen jarna az eszem, olyan jol esne :D

Szimpatikus lenne, hogy vallalja mit gondol, erez es nem kimondatlan jelek moge bujna, hanem kifejezne azokat. Nalam mar ez egy jo pont.

2021. febr. 4. 14:57
 9/31 anonim ***** válasza:
66%
Mindenki azt mondja,h nem gáz,de hidd el,10 pasiból 9-nek mégsem jönne be. Ha egy pasi jól néz ki gondolod vevő arra ha egy nő kezdeményez Nála? Ha kevésbé az és alig van esélye az ismerkedésre biztos örülne,de ilyen pasinál kétlem,h kezdeményeznél. Egy verzió lehet sikeres amit előttem írtak: bejössz a pasinak de nincs bátorsága kezdeményezni. Inkább hívd fel magadra a figyelmét,legyen ez az első lépés.
2021. febr. 4. 15:00
 10/31 anonim ***** válasza:
25%

Es ha 1 nek jonne be? Lehet megtalalja elete szerelmet. Vagy az az 1 baromi jol fogja magat erezni ettol.

Hagyjuk mar ezeket a statisztikazasokat meg elmeleteket.

Es ha o nem is akar 10-10 pasinak tetszeni, akkor mivan? Az a baj, hogy most johetsz az elmeletekkel, de ha meg sem probalod, max marad ezen az oldalon valo nyafogas es no meg ferfi gyulolet.

2021. febr. 4. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!