Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők nélkül töltöttem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nélkül töltöttem az elmúlt 10 évet is, mit tegyek hogy ez megváltozzon?

Figyelt kérdés
Nem vagyok férfias, ismerkedni se tudok, visszahúzódó is vagyok. De vágyom nagyon nőre. Nem akarok így élni tovább nők nélkül. Mi csináljak? Vannak itt hozzám hasonló? Van aki ki tudott ebből törni? Nagyon nagy baj ez kettőt pislogtam el is telt 10 év. Sose volt senkim. 28F

2021. febr. 2. 15:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9. Igazad van teljesen. Nem nagyon jártam eddig sehova de most már muszáj lesz.
2021. febr. 2. 15:39
 12/18 anonim ***** válasza:
57%

Őszintén?

Csodának kellene történnie, égi csodának, ha hiszel benne.

De megmondom a őszintén, hogy felejtsd el a dolgot, nem lesz soha senkid, hacsak nem elég egy koszos putriban élő büdös nő is aki 1 pohár tömény italért azt csinál amit szeretnél.

2021. febr. 2. 16:28
 13/18 A kérdező kommentje:
De lesz, prostik mindenképpen.
2021. febr. 2. 18:50
 14/18 anonim ***** válasza:
akarsz valamit, amiben nem volt még részed és amiről azt se tudod jó vagy sem.
2021. febr. 2. 18:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem, ne a prostival szerezz tapasztalatot...
2021. febr. 2. 20:53
 16/18 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Szerintem van pénzed rá, nem ment el az évek alatt nőkre, menj el egy luxusk**úrvához házhoz.

Gondolj csak bele, lehet, hogy még 10 évet vársz a semmire, legalább lesz egy jó szex.

2021. febr. 2. 21:09
 17/18 anonim ***** válasza:
prostizz, én is azt teszem
2021. febr. 2. 21:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez nem ertem.

10 évig mi a xart csináltál?Az meg rendben,ha valaki par hónapig ,1,2évig elpötchölte az időt valami massal,munkaval,vagy válságban volt,node 10 évig??

És ha 10 évig bírtad,akkor most mi változott?

Hihetetlen,hogy 10 évet képes voltál elvegetálni.Es akkor most úgy gondolod,hogy hirtelen majd leakasztasz valakit.

2021. febr. 3. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!