Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozott, vagy csak elmúlt a szerelem? ( Lent )
Nem változott meg, egyszerűen ilyenek az emberek. Ha megszokják valaki közelségét akkor max. akkor veszik észre a hiányát és lesznek újra odaadóbbak, ha hosszabb időre vagy jobban eltávolodik tőle. Vagy nem mert úgy van vele, hogy nem is hiányzik neki annyira.
Annyi biztos, hogy nem nagyon élnek le évtizedeket egymással a párok úgy, hogy folyton sírnak az ágyban mert annyira szerelmesek a másikba.
Jól gondolod s ne légy rá kiakadva, mert nem ő hibája, csak nem tudatosan él.
Beszéld meg vele ezt s mond neki, gyakoroljatok együtt, hogy visszahozza szerelmét.
Segítek ha szeretnéd.
Ez az én kapcsolatomban is előfordult. Egyszerűen megszoktam, hogy van nekem és kezdtem természetesnek venni.
Jó, hogy meg akarod vele beszélni, beszéljtetek is róla , főleg hogyha neked ez így kevés.
De azt sem árt belátni, hogy egy hosszú kapcsolatban vannak hullámvölgyek és nem olyan már, mint az elején.
Az elején rózsaszín köd, őrült szerelem.. Később is megmaradhat, sőt, átalakulhat még mélyebb kötődéssé ..
De mindenképp beszélj vele és próbáld visszahozni a romantikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!