Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők nélkül töltöttem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nélkül töltöttem az elmúlt 10 évet is, mit tegyek hogy ez megváltozzon?

Figyelt kérdés
Nem vagyok férfias, ismerkedni se tudok, visszahúzódó is vagyok. De vágyom nagyon nőre. Nem akarok így élni tovább nők nélkül. Mi csináljak? Vannak itt hozzám hasonló? Van aki ki tudott ebből törni? Nagyon nagy baj ez kettőt pislogtam el is telt 10 év. Sose volt senkim. 28F

2021. febr. 2. 15:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
26%
Várj még 10 évet! Ne kapkodj!
2021. febr. 2. 15:09
 2/18 A kérdező kommentje:
De vicces vagy, hahahha
2021. febr. 2. 15:10
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
Egy pszichologus segithet, de itt mindenki a csodara szokott varni, mert az kevesebb energiabefeketessel jar. Cserebe eredmenytelen. Rajtad all, elmesz egyhez?
2021. febr. 2. 15:13
 4/18 anonim ***** válasza:
88%

Hasonlónak minősülök, ha 5 hónap múlva 30 éves nőként 3 hónap híján 7 teljes éve vagyok férfi nélkül, és előtte is csak alig volt valami? Jó, nem hajszálpontosan ugyanaz a helyzet, de majdnem...

Szerintem ebből kitörni nem igazán lehet. Számodra adott a prostizás mint lehetőség, számomra nem, mert errefelé nincs ilyen "foglalkozású" férfi, úgyhogy legfeljebb az ideg b*sz meg, mondjuk az nem kicsit.

2021. febr. 2. 15:15
 5/18 anonim ***** válasza:
41%
Párom 10 évig volt egyedül...szerintem ha kell jönnie, jönni fog
2021. febr. 2. 15:17
 6/18 A kérdező kommentje:
Én azt hittem a nőknek könnyű férfit szerezni, mi a probléma nem értem.
 7/18 A kérdező kommentje:
Prostik veszélyesek?
 8/18 anonim ***** válasza:
88%

Csak a külsőre és/vagy személyiséget tekintve vonzó nőknek könnyű férfit szerezni, aki nem ilyen, az viszont még "arra" sem kell.

A prostikkal nekem nőként nincs tapasztalatom, de sok férfi veszi igénybe a szolgáltatásaikat, ha nem a legeslegaljábbat (legolcsóbbat) választod, akkor szerintem nem lehet komoly probléma.

2021. febr. 2. 15:25
 9/18 anonim ***** válasza:
80%

"Nem vagyok férfias, ismerkedni se tudok, visszahúzódó is vagyok. "

Na, ezeken változtass és jó lesz.

Egyébként végtelenül egyszerű: társaságba kell járni. Keresel egy új hobbit, ahol sok emberrel fogsz találkozni és haverkodsz mindenkivel. Férfiakkal, nőkkel egyaránt. Kifejezetten idősebb nőkkel érdemes, mert nagyon sokat tudnak segíteni.

Prostikról annyit, hogy ha gyakorlati tapasztalatra vágysz, nem rossz ötlet, de nagyon meg kell válogatni melyikhez mész el. Illetve csak egyhez menjél, ne szokj rá! Keressél egy olyat, akinek miután elmondod, hogy mit szeretnél, milyen a szituációd, hajlandó érdemben foglalkozni veled. De ez az egész csak akkor aktuális, ha már nem gond nőkkel való társalgás és csak a gyakorlat hiánya korlátol.

2021. febr. 2. 15:36
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Lehet prosti lesz a vége ha találok jót.
2021. febr. 2. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!