Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá egy lányra, hogy ne legyek se túl nyomulós, se túl béna?
Jelenleg nincs barátnőm, de nagyon magányosnak érzem magam, úgy érzem kell magam mellé valaki.
Eddig volt már egy kapcsolatom, ahol a Facebookon ismertem meg a lányt. Tudom, akkor jön a válasz a kérdésemre, hogy hol a probléma?
Ott, hogy még mindig bizonytalan vagyok magamban, félek hogy elszúrnám, esetleg nem lelkesedne eléggé értem a "kiszemeltem".
Egy-két alap dolgokat tudok:
-ne legyek bunkó
-ne legyek trágár
-ne akarjam a nagymenőt játszani
-legyek megértő
-dícsérjem, ha éppen olyan a helyzet
-érezzek vele együtt, ha éppen olyan a helyzet
De úgy érzem, hogy ezekkel együtt is béna lennék.
A fő cél egy kapcsolat lenne, de mégsem szeretném lerohanni. Akkor hogyan közelítsek felé szép lassan? A "szia, lenne kedved beszélgetni" legelőször szerintetek beválik? Vagy egyenesen valljam be neki, hogy megtetszett nekem? Az exemmel például 3 hétig beszélettünk, mire ő bökte ki hogy bejövök neki. Próbáljam meg következőnek is így? Vagy hogyan lenne a legnagyobb az esélyem? CSAJOK HELP, hogy mit hogyan csinálhatnék a legjobban. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!