Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan írjak rá egy lányra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá egy lányra, hogy ne legyek se túl nyomulós, se túl béna?

Figyelt kérdés

Jelenleg nincs barátnőm, de nagyon magányosnak érzem magam, úgy érzem kell magam mellé valaki.

Eddig volt már egy kapcsolatom, ahol a Facebookon ismertem meg a lányt. Tudom, akkor jön a válasz a kérdésemre, hogy hol a probléma?

Ott, hogy még mindig bizonytalan vagyok magamban, félek hogy elszúrnám, esetleg nem lelkesedne eléggé értem a "kiszemeltem".

Egy-két alap dolgokat tudok:

-ne legyek bunkó

-ne legyek trágár

-ne akarjam a nagymenőt játszani

-legyek megértő

-dícsérjem, ha éppen olyan a helyzet

-érezzek vele együtt, ha éppen olyan a helyzet

De úgy érzem, hogy ezekkel együtt is béna lennék.

A fő cél egy kapcsolat lenne, de mégsem szeretném lerohanni. Akkor hogyan közelítsek felé szép lassan? A "szia, lenne kedved beszélgetni" legelőször szerintetek beválik? Vagy egyenesen valljam be neki, hogy megtetszett nekem? Az exemmel például 3 hétig beszélettünk, mire ő bökte ki hogy bejövök neki. Próbáljam meg következőnek is így? Vagy hogyan lenne a legnagyobb az esélyem? CSAJOK HELP, hogy mit hogyan csinálhatnék a legjobban. 22/F

2021. febr. 1. 20:07
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Annyit kifelejtettem, hogy Facen már több lány is beleszeretett a személyiségembe idővel, csak ott a távolság miatt nem volt semmi több a beszélgetésnél.

És igen, sajnos ezek ellenére is bizonytalan vagyok magamban.

2021. febr. 1. 20:19
 2/13 anonim válasza:
50%

Szia, ez borzasztó gáz kezdés és nagyon nyomulós is. Mindkettő.

Miért kell egyből "rámászni" chaten vk-re?

Ha tetszel neki, úgyis visszaír, ha meg nem, akkor úgyis leráz. -nem kell ezt erőltetni. Csak mindig keveset írj, várd meg, hogy ő válaszoljon. 3 hét az nem egy hosszú idő, mi ezzel a gond?

És mindig ŐT KÉRDEZD, ne magadról írkálj, de látom ezt te is tudod.

Hát szia Niki, hogy telik a karantén?:) Hallottad h XY covidos lett?

Szia Niki!! Láttalak/hallottalak X helyen, milyen volt.../hogy sikerült....?

-ne azt írd, h tetszel nekem, hanem utalj rá.. "Jaj de aranyos vagy, hogy kérdezed", "jóéjt" "hát neked biztos nem lehet gond az ismerkedéssel" (= olyan csinos vagy), "legyél jó és főleg szép!":DDD)

Ha valamit jól csinálok az a csajozás. Sajnos az élet többi területén nem vagyok ilyen sikeres.

2021. febr. 1. 20:30
 3/13 A kérdező kommentje:

#2 Nem teljesen értem, melyik a borzasztó és gáz kérdés?

Vagy csak simán "szia" legyen legelőször?

2021. febr. 1. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Az a lényeg sztem, hogy olyat kérdezz, amit még vszinu sose írtak neki, tehát legyél egyedi, és ha visszaír kedvesen közeledj felé, és TE kérdezz tőle

2021. febr. 1. 20:36
 5/13 A kérdező kommentje:

#4 Hát elsőre kérdezzek olyat, amit még soha senki tőle? Hú, az nehéz lenne.

De a "lenne kedved beszélgetni"-vel mi a gond?

2021. febr. 1. 20:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Igazából semmi gond vele, csak nem biztos, hogy a csaj vevő rá
2021. febr. 1. 20:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Elég klisé, de a legegyszerűbb dolog amit tehetsz: légy önmagad.

Úgy értem ezt, hogy ne görcsöld és agyald túl ezeket, mert pont az ellenkezőjét fogod elérni, mint amit tervezel. Próbálj spontán lenni és megtalálni az arany középutat; keresd, de ne menj az agyára, érdeklődj, de ne faggasd. Próbálj figyelni eközben a másik félre is, apró alapvető jelekből tudhatod, hogy ő is érdeklődik e feléd (pl ha napokig-órákig nem ír vissza akkor el is dőlt a dolog).

Hidd el egy idő után ha lazán kezeled ezeket a helyzeteket sokkal eredményesebb leszel, mert paradox módon minél jobban erőltet az ember valamit, annál kevésbé lesz eredményes a próbálkozása.

2021. febr. 1. 21:20
 8/13 anonim ***** válasza:

Honnan ismered a kiszemeltedet?

Ha egyetemről v munkahelyről, ráírhatnál azzal kapcsolatban pl.

Én is ismerkedtem facebookon meg instán is. Volt részem azért sikerekben a kudarcok mellett.

Volt, hogy őszintén leírtam valami ilyesmit: hogy itt és itt láttalak, szimpatikus voltál, szívesen megismernélek.

Volt, hogy a profilja alapján láttam mi a hobbija és azzal kapcsolatban írtam, vagy képére reagáltam.

Mindkét módszerrel volt siker.

Szerintem online (is) elsősorban a külsőn múlik, bárki bármit mond! Ha jó a profilod és tetszenek neki a képeid, akkor úgyis visszaír. Ha meg nem jössz be neki a képeid alapján, bármilyen extra szöveggel is nyithatsz, esélytelen.

Na meg fontos, hogy ne legyen barátja xD

Sok sikert!! :D

2021. febr. 1. 21:31
 9/13 anonim ***** válasza:

#8 vagyok

*Még annyit: ha jól elbeszélgettek mondjuk 1 hétig, hívd el találkozni. Ne húzd az időt!

Ha 1 vagy 2 hét tartalmas beszégetés után is nemet mond a randira akkor 2 hónap írogatás után is nemet mondana.

2021. febr. 1. 21:55
 10/13 A kérdező kommentje:
Na, egyre rá is írtam még most este. Elég szűkszavú volt, hagytam a francba.....gondolom aki valóban érdeklődik az vissza is kérdez, nem csak egyszavas válaszokat ad.
2021. febr. 1. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!