Lányként hogyan kell ismeredkedni, hogy ne legyen az túl nyomulós?
Lányként neked nem odamenni kell, hanem fel kell keltened az érdeklődését. Az elég gáz szerintem ha egy lány megy oda a pasihoz, h szia, mizu, vagy egyebek. Ha a kiszemelt fiúval egy légtérben vagytok, egyszerűen csak keresd a szemkontaktust, ha meg van, mosolyogj rá, vagy ha ismered, de nem vett észre, akkor simán menj el mellette, közben érintsd meg a könyökét, vagy az alkarát, mosolyogj rá, és köszönj. Azután menj tovább. Szerintem vagy utánad fog menni, vagy rád ír, h a minap olyan kedvesen köszöntél neki, h nem hagyhatta ezt szó nélkül. :) :)
Én ilyesmire gondolok.
Köszi a válaszokat! :)
Jó, de mi számít nyomulásnak?
Sima beszélgetés kezdeményezése is? Meg sokszor tényleg csak barátkozás szándékából mennék oda, de ha nyomulósnak hat, akkor inkább nem. :D
Hol vagyunk, a múlt században?
EGYENJOGÚSÁG van!
Simán odamehetsz bárkihez, és oda is kell menned. A fiúk nem fogják az apró jeleket, meg a nagyokat SEM.
Az a néhány, amelyik felfogja, réges-régen párban van már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!