Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányként hogyan kell ismeredke...

Lányként hogyan kell ismeredkedni, hogy ne legyen az túl nyomulós?

Figyelt kérdés
Többször volt már, hogy megtetszettek fiúk, szimpatikusak voltak, de azt se tudták kb, hogy létezem, így volt, hogy rájuk írtam. Félek viszont, hogy nyomulósnak tűnök. Másrészt, néha csak barátkozni szeretnék, mert olyannak tűnik az adott fiú, akivel jól ki tudnék jönni, viszont ilynkor is bajban vagyok, nem akarom, hogy másként értelmezze a szándékaimat. Mit kell írni lányként? Vagy mivel menjek oda akár élőben? Egyébként nem szánalmas? Nem túl rámenős?
2020. szept. 28. 23:31
 1/7 anonim válasza:
Írj és mesélek 🙂
2020. szept. 28. 23:49
 2/7 anonim válasza:
Ha kapcsolatot akarsz rejts el apró erre való utalásokat. Ha barátságot akkor abszolút ne adj semmilyen románcra utaló jelet és az ő esetleges jeleit is jól láthatóan kerüld el. Ha ezután megszakad a kapcsolat vagy megváltozik akkor feltehetőleg ő többet érzett. Egyébként nem tűnsz nyomulósnak ha írsz a fiúnak, inkább örülünk neki :)
2020. szept. 29. 00:17
 3/7 anonim válasza:

Lányként neked nem odamenni kell, hanem fel kell keltened az érdeklődését. Az elég gáz szerintem ha egy lány megy oda a pasihoz, h szia, mizu, vagy egyebek. Ha a kiszemelt fiúval egy légtérben vagytok, egyszerűen csak keresd a szemkontaktust, ha meg van, mosolyogj rá, vagy ha ismered, de nem vett észre, akkor simán menj el mellette, közben érintsd meg a könyökét, vagy az alkarát, mosolyogj rá, és köszönj. Azután menj tovább. Szerintem vagy utánad fog menni, vagy rád ír, h a minap olyan kedvesen köszöntél neki, h nem hagyhatta ezt szó nélkül. :) :)

Én ilyesmire gondolok.

2020. szept. 29. 03:50
 4/7 anonim válasza:
Írj
2020. szept. 29. 07:04
 5/7 anonim válasza:
Szánalmas mikor egy csaj nyomul. De tényleg. Ne menj oda egy pasihoz, rohadtul nem fog értékelni!!!
2020. szept. 29. 17:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Jó, de mi számít nyomulásnak?

Sima beszélgetés kezdeményezése is? Meg sokszor tényleg csak barátkozás szándékából mennék oda, de ha nyomulósnak hat, akkor inkább nem. :D

2020. szept. 29. 18:36
 7/7 anonim válasza:

Hol vagyunk, a múlt században?

EGYENJOGÚSÁG van!

Simán odamehetsz bárkihez, és oda is kell menned. A fiúk nem fogják az apró jeleket, meg a nagyokat SEM.

Az a néhány, amelyik felfogja, réges-régen párban van már.

2020. szept. 29. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!