Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan maradtok pozitívak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan maradtok pozitívak az ismerkedéshez?

Figyelt kérdés
Néha nagyon negatív vagyok, teljesen lenyom minden és ilyenkor úgy érzem hogy egy férfit se fogok érdekelni, hiába vagyok nyitott. Hogy tudjátok a pozitív kisugarzást megtartani, hogy végre a közepes “Ő” megtaláljon?
2021. febr. 1. 15:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
59%

Egy kérdésem lenne csupán.... hány levelet kaptál ezután a kérdésed után férfiaktól ? :D

Ha nem is kaptál, bármilyen társkereső oldalra regisztrálnál kb napi ezer.... férfi oldalon ez napi 0 ha átlagos vagy :D (feltételezve, hogy egyforma mennyiségű átlagos férfi és nő van akkor az arányokban nagy az eltérés...) Szóval ha te negatív vagy akkor mit szóljunk mi ?

2021. febr. 1. 18:40
 22/31 anonim ***** válasza:
27%

"gyebkent meg volt mar kapcsolataom"

WOW!!!!! A fenlnőtt kapcsolatok rovatban már ezzel is fel lehet vágni, hogy volt kapcsolatod (direkt ellenőriztem, hogy nem tévedtem e el a tinibe).

Akkor tényleg mindent tudsz :)

2021. febr. 1. 18:41
 23/31 anonim ***** válasza:
59%
#22: van helye ennek a kijelentesnek, mert az ide irogato ferfiak 50-60%-a szuz incelkemt oszt magas lorol mindenkit, van esely ra, hogy te is kozejuk tartozol. egyebkent ha nem ragadnal ki gyokermodon egyetlen mondatot a hozzaszolasombol, rajohetnel, hogy azert irtam, hogy volt mar kapcsolatom, hogy felfogd: nincsenek irrealis elvarasaim es nincsenek magamhoz merten tul nagy igenyeim. ha talaltam mar ugy megfelelo ferfi, hogy nem kellett kompromisszumot kotnom, biztosan talalni fogok meg kesobb is es nem vagyok raszorulva, hogy a kozepszeruekkel osszealljak. az olyanokkal, mint te vagy, akik ertlelmes vitara se kepesek, mert arad beloluk a rosszindulat es a frusztraltsag.
2021. febr. 1. 18:49
 24/31 anonim ***** válasza:
54%

18es

Nem anyagi es nem matwrialis szintet ertek ez alatt. Hanem szellemi szintet en szeretek uj dolgokat tanulni uj ismeretlen tudast megszerzni. Szeretek felnezni a ferfira h o ebben vagy abban mennyivel tobbet tud es h ezt megtanuljam tole. Ellessek aprosagokat. De szexualis szinten sem akarok olyat aki keves hozzam. En wbben is folyamatosan tanulok. Uj dolgokat eszkozoket iranyokat peobalok ki. De az eletben is ilyen vagyok meg ha elsore nem is latszik. Szeretek racsodalkozni az uj dolgokra.

Ilyen ferfi hol van? Akivel szellemi mentalis szinten legalabb egyemrangu vagyok?

Hmm?

Nalam a kinezet nem olyan mertekben donto, ellenben a szemelyiseg es az agy az intellektus igen. Mondhatnam h szapioszexualis vagyok de utalom bedobozolni a vilagot.

Hol? pl a neten. Es az eletben is, kozossegekben tobb is van ilyen olyan. Bar most az utobbi eleg nehezkes.

2021. febr. 1. 21:13
 25/31 anonim ***** válasza:
70%

21 senki nem kap nokent napi 1000 levelet tarskereson

Az elso heten radcuppannak akik az ujhusit akarjak ez napi kb 8-15 level. (Alt csak szex ajanlas esetlgegesen intim kepeket kerok stb )

Majd fokozatosan lecsokken ez heti 1-10dbra. Jo esetben. Aki mar 1 eve ott van az jo ha havi 1-2 levelet ha kap.

2021. febr. 1. 21:17
 26/31 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos túlképzett vagy.

Nekem mérnökként jól fizető állásom van, egzisztenciám anyagi gondok nélkül. Két orvostanhallgató barátnőm is volt. Szépek voltak, okosak de mintha nem "emberből" lettek volna. Érzelmi intelligenciájuk nulla volt. Nehéz volt férfinak lenni mellettük mert mindig mindent jobban akartak tudni. Én is szeretek értelmes dolgokról beszélgetni de számomra fontos az a legalja érdeklődés is, hogy "milyen volt a napod?".

Én jelenleg olyan egyszerű lányt keresek mint egy szög. Ha okoskodni akarok több nyelven (tudok én is hármat) akkor vannak erre a célra tökéletesen megfelelő barátaim. Nekem többet ér a törődés, az egyetértés, a motiválás mint az állandó duma okosabbnál okosabb dolgokról.

2021. febr. 1. 21:54
 27/31 anonim ***** válasza:
54%

En mondig megkerdezem h milyen napja volt. Es siman kommersz alja dolgokrol is szivesen beszelgetek.

De szuksegem van arra g lassam a ferfiban az intelligenciat. Es a lehetoseget h azert ezen tul is lehessen beszelgetni.

2021. febr. 2. 05:57
 28/31 anonim ***** válasza:

25: az ezer levél nyilván költői túlzás. De azért az ellenkezőjét is könnyű ellenőrizni. Van egy minimálisan kitöltött, fotó nélküli női adatlapom, amivel kb 6 havonta lépek be. És ennek ellenére minden alkalomma vár 15-20 levél. Amikor naponta beléptem, akkor napi 5+ levél simán jött, amikor fotó és kitöltés is volt, akkor a duplája.

Férfiként ugyanez kitöltött adatlappal, normális bemutatkozóval, fotóval 3 levél. Nem naponta, hanem összesen. A 3-ból 1db ismert kamus (minden férfinek szó szerint ugyanazt a levelet írja, évek óta nem öregszik, és az aláírása eltér a keresztnevétől:)), 1db csaj, aki mindenkire ráír évek óta, és 1db, akiről nem tudom, hogy kicsoda de gyanítom, hogy az előző két kategória egyike

2021. febr. 2. 08:23
 29/31 anonim ***** válasza:
28- na igen erre gondoltam. De Tinder mondjuk még szembetűnőbb a különbség, lányoknál szerintem ha csak átlagosnak mondható valaki (és semmit se töltött ki magáról pl) már kb az a szint , hogy bárkit jobbra húz az match.... na mármost én szerintem normálisan kitöltött adatlappal átlagosan .... hát talán havi 1 lehetne :D És reménykedjek, hogy nem véletlen volt/ nem bunkó / válaszol egyáltalán / ha válaszol akkor nem retusálta szét a képeit és a valóságban is így néz ki / nem tűnik el 2 mondat után (és ez a 2 mondat nem túlzás, rengeteg példa volt már rá)
2021. febr. 2. 09:48
 30/31 anonim ***** válasza:

Sehogy, ezért vagyok egyedül

Ezt a pozitivizmust nem tudom fenntartani sikerélmények nélkül

2021. febr. 2. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!