Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan maradtok pozitívak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan maradtok pozitívak az ismerkedéshez?

Figyelt kérdés
Néha nagyon negatív vagyok, teljesen lenyom minden és ilyenkor úgy érzem hogy egy férfit se fogok érdekelni, hiába vagyok nyitott. Hogy tudjátok a pozitív kisugarzást megtartani, hogy végre a közepes “Ő” megtaláljon?
2021. febr. 1. 15:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
95%

Ugyanaz a megoldás egy nőnek is, amit a haveroknak szoktam tanácsolni.

Előbb építsenek fel egy normális életet, amit élveznek. Legyen hobbi, olyan munka, amit kedvel, legyen haveri társaság, legyen olyan elfoglaltság, amiben örömöt talál.

Ilyen háttérrel sokkal könnyebb ismerkedni, elviselni a kudarcokat, nem dől össze minden rögtön egy elutasítás miatt.

Persze a többség úgy van vele, hogy ő semmit nem akar tenni, egyetlen célja az ismerkedés, aminek az a vége, hogy minden sikert-kudarcot kizárólag abban mérnek, hogy van e randi vagy sincs.

2021. febr. 1. 16:47
 12/31 anonim ***** válasza:
57%

en teljesen megertelek, kerdezo, ugyanigy vagyok vele, csak valoszinuleg kicsit idosebb vagyok, mint te es igy rosszabb. nagyon lehangolo a ‘kinalat’ es enegem is lehoz az eletrol, hogy komolyan ezekbol valogathatok, amikor en se tartom magam se rondanak, se butanak, se unalmasnak.

ilyenkor egy kicsit szunetet kell tartani, masra fokuszalni es nem tulaggodni ezt, mert attol csak egyre rosszabb lesz. hagyd az ismerkedeset egy darabig, aztan terj vissza kesobb, ujult erovel, feltoltve, akkor hatha motivaltabb leszel.

egyebkent nagyon konnyen beszel az, hogy ‘elj’ meg ‘nyiss a vilagra’ aki valami szerencse folyatan az iskolaban elete szerelme melle ult le vagy a munkahelyen halalosan egymasba szeretett valakivel. egyreszt ez mazli, masreszt vannak emberek, akik valogatosabbak, ez van. ugy csinaltok, mintha az osszeszingli egytol egyig otthon ulne, barati tarsasag es hobbik nelkul. nekem van munkahelyem, barati tarsasgom, hobbim, virus elott eljartam ide-oda, szorakozni stb, megsem talaltam sehol senkit. ez nem csak ezen mulik.

2021. febr. 1. 17:09
 13/31 anonim ***** válasza:
61%
Jó a kérdés! Azt kell hogy mondjam, sehogy. Rájöttem nem az én világom ez az ismerkedősdi, csak stresszes, meg már belefáradtam, na meg energia és idő pazarlás. Sokkal jobb az életem hogy ezt elengedtem, mondjuk én introvertált is vagyok, lehet ezért is könyebb
2021. febr. 1. 17:13
 14/31 anonim ***** válasza:
95%

"nagyon lehangolo a ‘kinalat’"

Mert te többet nyújtasz, mint azok, akik lehangolnak? A kínálat minden korosztályban, és mindkét nemnél ugyanaz.

Persze, magát mindenki szereti a körülmények áldozatának látni, akihez egyszerűen nem méltó a kínálat (ugyanúgy az incel fiúkák, mint a macskás csajok).

A valóság? A valóság meg az, hogy mindenki talál párt ha nem lő túlzottan magasra, aki szerint meg sehol egy normális férfi/nő, az általában egyszerűen olyan vágyakkal rendelkezik, aminek maga nem felel meg

2021. febr. 1. 17:15
 15/31 anonim ***** válasza:
58%

Kerdezo megertelek

En is hasonlo cipo en jarok.

Nagyon mehez olyan ferfit talani akivel egy szinten vagy vagy o feljebb van. En is vagyom arra h a ferfira felnezhessek (nem magassaga miatt😂) de azok akik szbe jonnek azok nem ilyenek. Sajnos.

Igy en is minden probalkozas utan lehnagolodom.

Valahogy nem ilyen celiranyosan kellene ismerkedni velem. Hanem csak lazan dumalunk es ha kialakul valami akkor jo hanem akkor volt par elvezetes beszelgetesem. De sajna manapsag ez sincsen meg. Csak a sablonos celiranyos kerdesek semmi kreativ semmi lazasag.

2021. febr. 1. 17:23
 16/31 anonim ***** válasza:
69%

Azt áruld el, hogy mit teszel azért, hogy megismerj egy ilyen férfit?

Hol van rá egyáltalán lehetőség, hogy téged megismerjen valaki?

Munkahelyeden kívül még hol van rá esély? Kikkel ismerkedsz, hol próbálkozol?

Vagy mint a nagyon nagyon sok ember írogatja mondogatja a problémáit miközben ül a net előtt és várja a csodát, de azon kívül nem is tesz semmit kb.

2021. febr. 1. 17:33
 17/31 Noren1989 ***** válasza:

Akkor én bedobom a best-of jótanàcsot: ha itthon nincs elég "jó" férfi, akkor a 3nyelv bàrmelyikét beszélő külföldivel is kokettàlhatsz, akàr.

Viszont lenne kérdésem: hogy ismerkedsz és hogyan zajlik egy randid?

2021. febr. 1. 17:38
 18/31 anonim ***** válasza:
30%
sehogy... már megtanultam az elmúlt 1 évtized alatt, hogy kár ebbe időt, pénzt, erőfeszítést invesztálnom.
2021. febr. 1. 17:47
 19/31 anonim ***** válasza:

"Nagyon mehez olyan ferfit talani akivel egy szinten vagy vagy o feljebb van"

15: szóval neked olyan férfi kell, aki egy szinten van veled, vagy jobb nálad.

Ezek szerin az nem probléma, ha te alacsonyabb szinten vagy a férfinél, csak az, ha a férfi nálad.

Mert azt a felállást gond nélkül elfogadod, hogy TE + nálad jobb férfi.

2021. febr. 1. 18:24
 20/31 anonim ***** válasza:
70%

#14: ha hiszed, ha nem, en csak olyan varok el a masiktol, amit en is nyujtani tudok. nyilvan nem egy 100 pontos listaval jarkalok es csekkolgatom egyenkent a pontokat, de minden onteltseg nelkul mondhatom, hogy azert szerintem en is hozni tudok egy bizonyos szinet es nem fogok ebbol alabb adni, csak azert, hogy en is posztolgathassak facebookra a kozepszeru kapcsolatomrol vagy hogy idegenek ne forgassak ram a szemuket, hogy ‘ennek is tul magasak az igenyei, biztos macskas nokent fog megdogleni’. nem erdekel.

tehat igen, tobbet nyujtok, mint az altalam lehangolonak titulalt kinalat. egyebkent meg volt mar kapcsolataom, tehat tudom, milyen a nem lehangolo es tudom, hogy nem irrealis elvaras, csak egyszeruen kicsi tovabb kell keresgelnem, mint azoknak akik barmelyik hozzajuk kicsit is kedvesebben szolo ellenkezo nemuvel beerik.

2021. febr. 1. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!