Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet pozitívan állni az ismerkedéshez?
Nagyon nem szeretnék ostoba, kicsapongó nőkkel összejönni, akik folyamatosan ki szeretnek este/éjszaka járni és nagy társaságokra vágynak meg folyton együtt lógnak a barátnőikkel.
Komoly, intelligens, jóérzésű nőre vágyom, akivel lehet hosszabb távon is tervezni és emellett kedves, aranyos és szeret szexelni. A gond csak az, hogy a motivációmat megtöri, hogy az azt gondolom ilyen nőt nagyon nehéz találni mert nagy kincs, nagy érték, és hamar elkapkodják. Ráadásul nem bulikban, bárokban töltik szabadidejük jelentős részét. 22 feletti nőre gondolok úgy 30 ig, hiszen én 27 vagyok.
>Akik szeretnek járni bulizni, azokban van egy fajta huncutság szerintem, sose lehet tudni...:) Kerül egy pasi aki leveszi bódult fejét egy kis alfa tánccal és máris lőttek a kapcsolatnak.
Ez nincs így, ez a vélemény kizárólag a te önbizalomhiányodnak a terméke, vagy annak, hogy primitív kis ösztönylényeknek nézed általánosságban a nőket. Az, hogy valaki szeret bulizni, tökéletesen normális és egészséges dolog. Nyilván nem arról beszélek, hogy minden este csatakra kell innia magát. De elítélni azért valakit, hogy >egyáltalán< szeret bulizni, butaság és azt mutatja, hogy magadban kell helyrerakni előbb valamit.
5
Azért ne haragudjál meg rám, de szerinted nem a bulizóhelyek az elsődleges ismerkedési, felszedési terep?
Így ha egy csinos lány ott van ezért elkerülhetetlenül is kikezdenek vele olykor. Ez nem az önbizalomhiányom miatt van, hanem ez egy tény. A buli az egy húspiac. Rengeteg ember fordul meg ott mert ismerkedni akar, esetleg dugni, vagy ahogy te is mondtad, még olyan is van aki szimplán csak bulizni akar. De jó eséllyel bepróbálkoznak nála, mert a pasik 90%-a ismerkedni, csajozni van ott.
Ez így igaz. Folyamatosan be fognak próbálkozni. És? Nem minden nő annyira gyenge vagy ostoba, hogy az első alkalommal elhajítsa a kapcsolatát egy buliban. Azért említettem az önbizalmadat, mert nekem ennyi alapján úgy tűnik, hogy te azért olyan barátnőt keresel, aki eleve nem jár buliba, mert félsz, hogy a bepróbálkozó "alfák" (= szerinted nálad jobbak, férfiasabbak) elszedik tőled. És ez az, ami szerintem butaság.
És ez általános jelenség: az önbizalomhiányos srácok azt hiszik, hogy nekik zárkózott, nyugis, csendes lányok kellenek, de csak azért, hogy elkerüljék az olyan helyzeteket, ahol alsóbbrendűnek éreznék magukat (tipikusan buli, tánc).
Abszolút egyetértek veled abban, hogy érdemes hosszú távra tervezni, kedves, aranyos, megbízható, értelmes lányt keresni, de ha emellett azt tartod a legfontosabbnak, hogy ne legyen baráti köre és ne szeressen buliba menni (nyilván most sarkítottam), csak azért, hogy neked sose kelljen kimásznod a komfortzónádból és ne kelljen gyökérnek érezned magad, akkor nem jól csinálod.
Ha teljesen mellélőttem a tippemmel, akkor sorry, de nem hiszem, hogy mellélőttem.
Nincs tökéletes pasi, én sem vagyok az, minden pasinál van jobb pasi. Ezért jöhet valaki aki leszedi a lábáról. Ez egyszerűen benne van a pakliban. Bárkivel előfordulhat. Húspiacra nem kell járni, ha már van valakid. Mert megkísértenek. Tudod az ösztönök meg miegymás. Ha annyira táncolni akarsz, akkor el lehet járni csoportos táncórákra, vagy otthon közeli barátokkal csapni lehet egy kis táncolós bulit.
Nem szeretném megtiltani teljes mértékben természetesen senkinek, hogy baráti köre legyen. Mindenkinek joga van hozzá. Csak én preferálnám a hozzám hasonló emberek társaságát, vagyis azokét akikben meg lehet bízni. Most nem azért, hogy kötözködjek, de az introvertált emberekben azért jobban meglehet bízni, mint az extrovertált, sokat szocializálódó emberekben. És nem általánosítok, hanem a többséget tekintve szerintem így van. Ezzel persze nem azt mondom, hogy az introvertáltabbak jobbak, úgyis teljesen mindegy, hisz az extrovertáltak nézik le az introvertáltakat, tartják kevesebbnek őket.
"És ez általános jelenség: az önbizalomhiányos srácok azt hiszik, hogy nekik zárkózott, nyugis, csendes lányok kellenek, de csak azért, hogy elkerüljék az olyan helyzeteket, ahol alsóbbrendűnek éreznék magukat (tipikusan buli, tánc). "
Az én esetem alapján csak annyit tudok mondani, hogy én csakis azért preferálnék egy ilyen lányt mert jobban meg lehet bennük bízni és mert jobban passzolna a karakteremhez. Ez független attól, hogy mekkora az önbizalmam. Nyilván társas helyzetekben egy zárkózott ember nem annyira jártas ezért kisebb az önbizalma olyan helyzetekben.
Komfortzónából pedig jó kimászni, csak rájöttem, hogy nem passzolok a pörgős, energikus, mozgalmas életet élő lányokkal. Nem találunk. Ezért felesleges utánuk futnom, hisz nem nekem valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!