Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 40-eseket érdeklik a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40-eseket érdeklik a fiatal lányok?

Figyelt kérdés

Fiatal alatt 20-onévest értek.

Nem ismerkedem mostanság, de ez a korosztály a zsánerem. Nem tudom hogy viszonyulnak az ilyen nagyon nagy korkülönbségekhez. Nem szeretném, ha éretlennek vagy gyerekesnek tartanának. Ha van ilyen idős úriember, és válaszolna a kérdésre, kicsit kőrvonalazódna bennem a dolog.

2021. febr. 1. 12:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%

9: egyszer egy haverom felszedett majd 40 évesen egy 22 éves csajt.

Mikor meghallottam, akkor azt gondoltam, micsoda piszok mázlista.

Aztán egy közös pár napos eseményen rájöttem, hogy a világért sem vágyom ilyesmire. Nem volt semi baj a kislánnyal, nagyon csinos volt, és a korához mérten intelligens is. Csak éppen kislány... És baromi iritáló volt, a véleménye, az, hogy semmihez nem tudott hozzászólni, hogy próbált megfelelni, de borzasztóan nem volt még felnőtt.

Tudod, azt el tudom képzelni, hogy napi 1 órában mit kezdenék egy ilyen nővel. De mit csinálnék a maradék 23-ban? Mert az biztos, hogy hamarabb vágnék eret magamon valamelyik gyerekes sztorija alatt, minthogy nap napután azokat hallgassam.

2021. febr. 1. 18:17
 12/17 anonim ***** válasza:

3 mas vagyok.

Ezt magyarazom. Ez hozzatok kepes egy kislany. A lanykanak meg persze, hogy vonzo, mert kap egy apucit, akivel le is fekszik.

A biztosnagerzet, az anyagi dolgok a...tekintely (mert idosebb) ez mind az apjaban van meg.

2021. febr. 1. 19:37
 13/17 anonim ***** válasza:
60%

12: a haverom csóró volt, mint a templom egere 40-es létére (ilyen művész lélek, csak azzal pénzt nem lehet keresni, és még csak nem is rocksztár vagy valami hasonló felkapott).

Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a kislány a pénzre megy... vagy a tekintélyre. Van akinek ez kell.

2021. febr. 1. 20:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 Bizony van ilyen, de a szexuális vonzalmat általában a külsőségek alakítják ki, másrészt meg alapvetően idealisták az emberek, és erre nem gondolnak.
2021. febr. 1. 21:45
 15/17 anonim ***** válasza:

14: nincs is azzal gond, hogy a szexuális vonzalmat a külsőségek alakítják ki. Én is végigmérek egy 18 éves csajt, és eszembe jut, hogy egy órát el tudnék tölteni vele.

Viszont a másik oldalt pontosan tudom, hogy a kellemes óra után semmi mást nem tudna nekem adni (azt nem tudom, hogy én tudnék e neki, de könnyen lehet, hogy nem).

Nekem borzasztó fontos, hogy a párom intellektuálisan is párom legyen. És nem egy gyerekre vágyom, vagy nem egy megvásárolt tárgyra.

A legtöbb korombeli haverom hasonlóan gondolkozik, például ezért faxság amit az itteni incelek állítanak, hogy pénzel vesz az ember nőt. Akinek van elég pénze hozzá, azoknak a 99%-a piszkosul nem vágyik arra, hogy a csaj a $-ért legyen vele.

2021. febr. 2. 08:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Elvileg igen, gyakorlatilag tudni kell mi van a fejben. :)

45f.

2021. febr. 2. 08:37
 17/17 anonim ***** válasza:
nagyon is.komoly kapcsolatra is szivessen.45/F
2021. febr. 2. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!