Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40-eseket érdeklik a fiatal lányok?
Fiatal alatt 20-onévest értek.
Nem ismerkedem mostanság, de ez a korosztály a zsánerem. Nem tudom hogy viszonyulnak az ilyen nagyon nagy korkülönbségekhez. Nem szeretném, ha éretlennek vagy gyerekesnek tartanának. Ha van ilyen idős úriember, és válaszolna a kérdésre, kicsit kőrvonalazódna bennem a dolog.
Ezt így nem lehet kijelenteni (nyilván van akinek mindegy, csak nő legyen, de egy normális férfi nem így működik).
Én 40+ vagyok, és alapjában véve a saját korosztályomban 33-38 kerestem mindig párt, nem nyomultam kifejezetten a nagyon fiatalokra.
Viszont ha találok egy normális 11-12 évvel fiatalabb nőt, akkor csak azért nem fogom elkerülni, mert kettessel kezdődik az életkora. Volt rá példa, ahogy arra is, hogy hagytam, mert túl gyerekesnek találtam
Hogy viszonyulnak? IMÁDJÁK
Annyi 20-as kicsajt látok már 50+os apucival, hogy már zavar. Ugye, apucinak már van karriere, kocsija, netán lakáshitelt törleszt és a kiscsajnak már nem kell ezekért izgulnia és megmaradhat a kislány szerepben. Apu elintéz mindent.
"Annyi 20-as kicsajt látok már 50+os apucival"
Szoktam mutatkozni a lányommal.
"Minden férfit a szép, fiatal kinézetű lányok érdekelnek."
Ez PONT akkora általánosítás, mint a "minden nőt a gazdag férfiak érdekelnek". El kellene végre dönteni, hogy akkor rendben vannak ezek az általánosítások, vagy kikérjük magnknak.
De a kettő együtt nem megy, hogy a minden férfi kezdetű mondatok teljesen rendben vannak, a minden nő kezdetűek pedig azonnali tagadást váltanak ki
@7: sok függ attól, hogy milyen élethelyzetben van valaki
Én randiztam olyan nővel, aki 30 éves volt, de kb annyira volt érett, mint egy 18 éves. Gyakorlatilag az is volt. Diploma után diploma, majd még egy, otthon lakott a családdal, sosem dolgozott (tanult rengeteget az oké, de nem dolgozott), az élete is leginkább olyan volt, mint egy átlag 18-22 közötti egyetemistának.
Agyilag is pont ennyire volt érett.
Van aki meg 25 évesen már többet tapasztalt, mint mások tíz évvel később.
És pont emiatt mondom, hogy nem utasítanék el egy 28 éves nőt sem, de sok 35 körüli "tinilánnyal" is találkoztam már. Egyszerűen nem lehet valaki életkorából levonni a következtetést, hogy milyen, ahogy az sem igaz, hogy egy 31 és eg 39 között már nincs különbség. Sok függ tőle, hogy milyen életük volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!