Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak által dugni jónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak által dugni jónak minősített nők hogyan változtathatnak ezen?

Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 00:34
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
28%

#18-as vagyok

A pierszing az valóban szubjektív dolog. Nekem pl nem tetszik ha valakinek olyan fém izék lógnak ki az orrából szájából meg mindenhonnan. Max a köldöknél annyira nem zavaró mert ott nem lehet látni.

Volt egyszer egy csaj aki úgy bepróbálkozott nálam radom módon facebookon. Nem volt olyan szépség de könnyen meglehet hogy jártam is volna vele. De annyira elcsúfította magát a tetkókkal meg azokkal a fémekkel ami fejéből lógtak ki hogy az már nekem is sok volt... Persze udvarias voltam vele és elfogadtam hogy ő ilyen és kész. Egyszerűen nekem nem ez a stílusom én a természetest szeretem.

És van akinek igen tetszenek ezek a dolgok. Ne de számítsak már holt kórosnak csak mert én nem szeretem. Nem minden ember egyforma.

Egyébként meg valóban nevetséges hogy feltettek itt egy kérdést. És ebből is valami férfigyülülő izét csináltak itt a nők... Nem is értem minek válaszolok egyáltalán mert ha nem azokat válaszokat írom mint amik a nők rózsaszín ködfelhőjében található akkor kapásból le leszek pontozva.

Lehet egyáltalán önálló gondolatom vagy azt sem szabad?

2021. febr. 1. 10:49
 22/35 anonim ***** válasza:
26%

21# Önálló gondolatod?

Hogy képzeled? Hát nem szégyelled magadat férfi létedre?

Ez a topic színvonal

2021. febr. 1. 11:21
 23/35 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, mit akarsz változtatni?

Hogy dugni se legyél jó a férfiaknak?

:-)))

2021. febr. 1. 11:26
 24/35 anonim ***** válasza:
79%
Az önálló gondolataidat úgy állítottad be mintha természetes lenne és alap. Pedig nem. Csak neked ezek az igenyeid. Van akinek tetszik a pirszing, a tetkó, és a színes haj.
2021. febr. 1. 11:26
 25/35 anonim ***** válasza:
21%

#21-es vagyok

Igen nekem ez az alap képzeld. És a kérdező potnosan erre volt kíváncsi hogy NEKEM mi az alap én meg leírtam.

Ez nem illeszedik bele a TE kis világodba. És mivel nem illeszkedik bele a világodba ezért meg akarod nekem szabni hogy mit gondoljak alapnak és lepontozol.

Pfúúúú.... Nevetségesek vagytok... Minek írjam le a véleményem ha csak olyat írjhatok amit te jónak gondolsz...

És igen úgy tűnik nem lehet önálló gondolatom a nők szerint :D

2021. febr. 1. 11:33
 26/35 anonim ***** válasza:
68%
Ezt minden pasi csinálja. Azt képzeli, hogy ami neki tetszik, az az abszolút jó és aki nem olyan, azt utálni kell.
2021. febr. 1. 11:36
 27/35 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem túlzottan is hozzá vagytok szokva hogy Tinderen meg a többi szaron csak puncsolnak nektek a pasik amikor ismerkednek. Ott látszólag minden megfelel nekik. De amikor egy arc és név nélküli oldalon őszintén lehet beszélni akkor meg arcon csap a valóság ami meg nem tetszik.
2021. febr. 1. 11:37
 28/35 anonim ***** válasza:
44%

"Tapasztalatból mondom, hogy mindig is temérdek selejt pasas lesz, aki se magàt, se mást nem tisztel, ezért kezd olyannal is, aki csak “dugni jó”."

Jah, mert csak a "pasasok" ilyenek...

Sosem láttunk még olyan nőt, aki elmegy egy éjszakára az 1 bites izomaggyal.

Sosem írták még le a nők akár itt a GYK-n, hogy az alkalminál nekik semmi más nem számít, mint a kinézet.

Ez mi, ha nem a "dugni jó" kategória? Csak férfiben?

2021. febr. 1. 11:38
 29/35 anonim ***** válasza:
18%

Pontosan!!!

Borzalmasan kétszínűek a nők. Azt hiszik hogy olyan rohadt nagy elfogadóak ami a külsőt illeti a pasik meg nem. De pl társkeresőkön meg rohadtul nem az a szitu :D A cégek meg közzé is teszik az adataikat amiből egyértelműen kiderül hogy a nők iszonyatosan finnyásak a külsőre XD

2021. febr. 1. 11:43
 30/35 anonim ***** válasza:
68%
Felébredtek az incelek. :D Egy ilyen egyszerű kérdésből ekkora nyavajgást csinálni, ehhez tehetség kell.
2021. febr. 1. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!