Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszett egy srac, voltam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszett egy srac, voltam a szulcsijen is vittem neki whiskyt, exem altal ismerem, de csak kicsit, annyira nem, azt hittem erdeklem, de vegul osszejott egy 17 evessel. Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
2020. nov. 15. 00:37
 1/8 A kérdező kommentje:

Kedves, aranyos, vicces, kicsit pocis, szep lany vagyok. Csak sajnos depis

Lehet erert nem kellettzm neki? Vagy mert nem fekudtem le vele elsore?

2020. nov. 15. 00:39
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

pocis? ajaj egy újabb szinonima már dunában nincs elég hely ezeknek

btw eléggé hézagos a történet, de semmi olyan nem jön le belőle ami miatt baj lenne veled, de az h depis vagy már inkább lehet az oka annak h azt érzed h baj van veled. Nem tudhatod ő mit érzett irántad, azt se h te mit éreztél, attol h lefeküdtél volna vele elsőre kétlem h össze is jött volna veled. Az meg h egy 17évessel jött össze lényegtelen. Sajnos az élet a legkevésbé se úgy alakul ahogy azt az ember eltervezi elgondolja, már a legtöbb esetben. Attol h te azt hitted h van valami több köztetek még nem feltétlen, csak haverság vagy valami. Ne vedd úgy a szívedre, szép lány vagy kedves aranyos vicces és még egy kis pocid is van, fel a fejjel ne búsúlj.

2020. nov. 15. 00:45
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Biztos, hogy nem te ittad meg a whiskyt és elvitted neki?
2020. nov. 15. 00:47
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Don't feed the troll.
2020. nov. 15. 06:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a tini párkapcsolatok kategória.
2020. nov. 15. 07:04
 6/8 anonim ***** válasza:
A 17 éves jobban bejött.nem kell ezen sokat agyalni.
2020. nov. 15. 08:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
"Szulcsijén".... 🤣🤣🤣🤣
2020. nov. 15. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet nagyobb a pocid mint amit gondolsz.
2020. nov. 15. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!