Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszett egy srac, voltam a szulcsijen is vittem neki whiskyt, exem altal ismerem, de csak kicsit, annyira nem, azt hittem erdeklem, de vegul osszejott egy 17 evessel. Mi lehet a baj velem?
Kedves, aranyos, vicces, kicsit pocis, szep lany vagyok. Csak sajnos depis
Lehet erert nem kellettzm neki? Vagy mert nem fekudtem le vele elsore?
pocis? ajaj egy újabb szinonima már dunában nincs elég hely ezeknek
btw eléggé hézagos a történet, de semmi olyan nem jön le belőle ami miatt baj lenne veled, de az h depis vagy már inkább lehet az oka annak h azt érzed h baj van veled. Nem tudhatod ő mit érzett irántad, azt se h te mit éreztél, attol h lefeküdtél volna vele elsőre kétlem h össze is jött volna veled. Az meg h egy 17évessel jött össze lényegtelen. Sajnos az élet a legkevésbé se úgy alakul ahogy azt az ember eltervezi elgondolja, már a legtöbb esetben. Attol h te azt hitted h van valami több köztetek még nem feltétlen, csak haverság vagy valami. Ne vedd úgy a szívedre, szép lány vagy kedves aranyos vicces és még egy kis pocid is van, fel a fejjel ne búsúlj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!