Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak által dugni jónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak által dugni jónak minősített nők hogyan változtathatnak ezen?

Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 00:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
3%

Nem egészen egyértelmű a kérdés, ugyanis 3 féle olyan nő van aki "dugni jó"!

1. Van az a nő aki szexuálisan nagyon vonzó, és amellett hogy nincs vele gond és kedvelik sokan rámásznának, sokan próbálkoznak is, de az ilyen nőknek mindig van már párjuk.

2. Vannak azok a nők akik nem túl vonzóak, de csak a felső 20% kell nekik mindenáron, és azok csakis dugásra használják nyilván, aztán a nő ezen csak csodálkozni tud.

Ők maradnak egyedül öregkorukig

3. Vannak az ostobák, akik olyannyira buta hozzáállással élik az életüket, hogy jóérzésű férfi semmi mást nem akarhat tőle csakis dugást.

Kérem a kedves kérdezőt hogy pozicionálja magát, és ne a férfiakat hibáztassa ha a 2. vagy 3. kategória tagjaként hoppon marad. Mert sem a korlátolt ízlésen, sem az ostobaságon nem segíthet senki tanácsok révén.

2021. febr. 1. 09:07
 12/35 anonim ***** válasza:
85%
Jaj megjelent mr redpill. A jófiú, a rendes, becsületes, kedves fiú, akit a nők sosem vesznek észre mekkora gyöngyszem, mert a csak a felső 21%-ban van benne, és nem a 20-ban.
2021. febr. 1. 09:16
 13/35 anonim ***** válasza:
87%

12 itt majdnem az összes pasi ilyennek képzeli magát. :D

Értelmes férfiaknál nincs ilyen kategória. Vagy vonzódik a nőhöz és el tudna képzelni vele kapcsolatot, vagy nem vonzódik és nem is próbálkozik semmivel. Ha ostoba ribiznek tartja, de azért lefekszik vele, akkor ő sem különb semmivel.

2021. febr. 1. 09:29
 14/35 anonim ***** válasza:
13%

12-13

Szerintetek a kérdező mit értékel jobban? Ti mit értékelnétek jobban? Ha a virtuális barátnők (ti) bólogatnak neki, hogy igen, veled nincs semmi baj, a pasik a szarok, ne változtass semmin, így vagy jó? Vagy az őszinteséget, ami felveti hogy saját magán is elgondolkozhatna, esetleg ő is rosszul csinál valamit?

A gyk.hu nem arra van, hogy a barinők összegyűljenek aztán egymás közt szidják a pasikat, hanem a kérdező inkább őszinte véleményekre kíváncsi akkor is, ha azok nem kiskutya módra bólogatnak neki, hogy ő mindent jól csinál.

2021. febr. 1. 09:44
 15/35 anonim ***** válasza:
78%
Hát a szövegértés nem erősséged, mert ilyet senki sehol nem írt.
2021. febr. 1. 09:50
 16/35 anonim ***** válasza:
0%

#4-es voltam...

Hát nem tudom amit felsoroltam azok ténlyeg olyan általánosak. Semmi olyat nem írtam ami rohadt nagy elvárás lenne. Aki soknak érzi hogy átlagos ember legyen arra nem tudom hogy mit mondjak.

Nánunk családi 20fős vacsoránál mindössze 3 ember van aki nem fél bele ebbe a kategóriába. 1 nő kb soha életében nem dolgozott illetve 2 férfi dohányzik mindenki más benne van a felsorolásban.

De most értitek ilyen kérés hogy valaki tanuljon vagy dolgozzon/hasonlók az egy nagy semmi... Én 8 órába dolgozok 3 órát utazok a munkahelyre és egyetemre is járok ahol fizetem a tandíjat. Akkor én mi vagyok? Superman vagy mi? :D

==========================================

Amiket itt meg írnak a kommentelők azok totál marhaságok. Látok én olyan csinos csajokat is hogy... Szép az alakja szép az arca gyönyörű mosollyal. Csak mondjuk a teste 80%-a ocsmány tetkókkal van tele meg szarrá van pierszingezve. Ergo megdugni megdugnám de mutatkozni már nem mutatkoznék vele.

És csak mert megdugnám még nem jelenti azt hogy meg is teszem. Pfúúúhaaa na akkor mi van...

Ne legyünk már ennyire növény szinten... Eskü megnézném az itt kommentelőket hogy kik vannak a monitor mögött :D

2021. febr. 1. 10:04
 17/35 anonim ***** válasza:
84%

16, mondjuk a rengeteg külsőség amit felsoroltal nem alap igények hanem felszinesseg. Senki nem lesz attól több vagy kevesebb hogy tetkoja vagy pirszingje van vagy ilyen vagy olyan a haja. Ezek csak a TE igenyeid nem ALAP igények. Persze vannak a felsoroltak között jogos dolgok de azért messze elszalltal.

Pl mi az hogy "lehessen rajta egy két dolgot változtatni"? Engem akarnál megvaltoztatni biztos repulnel.

2021. febr. 1. 10:21
 18/35 anonim ***** válasza:
0%

#16 os vagyok

Nem úgy fogalmaztam... Hanem hogy:

"lehessen rajta változtatni is apróbb dolgokat, "

Apróbb dolog alatt olyasmit értek mint amiket a nők is szoktak mondani a pasinak. Pl hogy hajtsa le a WC ülőkén pisilés után. Nem a személyiségébe akarok beletúrni.

A hupi lila haj meg ilyenek az sem túl nagy elvárás. Nálunk a környezetben senkinek sincs pl természetellenes haja. Ergo 100%-ban mindenki benne van az átlagban.

Érted... Olyan ember legyen akit a nagyszüleim előtt is símán bemernék mutatni annélkül hogy lenne rajta bármi furcsak vagy nagyon kihívó. Ergo egy átlag ember :)

2021. febr. 1. 10:32
 19/35 anonim ***** válasza:
0%

Milyen gáz, szarul feltett kérdés ez különben!

Aztán a nők férfigyűlölő gyűlést csináltak ebből is, a kérdező meg sehol

2021. febr. 1. 10:36
 20/35 anonim ***** válasza:
69%

Tapasztalatból mondom, hogy mindig is temérdek selejt pasas lesz, aki se magàt, se mást nem tisztel, ezért kezd olyannal is, aki csak “dugni jó”.

Ezt sajnos nem tudod megváltoztatni, mert az emberek nagy része gáz.

Amin tudsz vàltoztatni, az az, hogy őszintén bevallod magadnak, hogy mi az, amivel elégedetlen vagy az életedben. Lehet ez bármi:munka, külső, anyagi helyzet, bármi, ami miatt az embereknek kevesebb az önbecsülése, mint kellene.

Én pontosan így voltam. Változtattam azon, amit utáltam (nem baj, ha nem tökéletes az eredmény, csak tégy bele erőfeszítést, kitartást, amire büszke lehetsz) és szinte észrevétlenül nőtt meg az önbizalmam, önbecsülésem, tartásom úgy, hogy már kikértem magamnak a nem megfelelő pasasok ajánlatait és stílusát, mert úgy éreztem, túl jó vagyok én ahhoz, hogy így bánjanak velem. Csak az hagyja magát kihasználni, aki maga is úgy érzi, hogy ennèl többet nem érdemel.

Biztos, hogy itt lesz a gond, mert mindenkit betalálnak ilyenek, de ha látszik rajtad, hogy ennél ezerszer különbnek tartod magad, akkor olyanok is be fognak találni, akik ezerszer különbnek tartanak.

Ami belül van, az vetül kifelé is. Nekem ez évek önismereti munkája volt, és nem értem még a végére, de megéri szembenézni ezekkel, hidd el, mert minőségi változások történnek körülötted.

N32

2021. febr. 1. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!