Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk őszintén mit gondolnátok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Aki 145 cm elítélnétek meg se szeretnétek ismerni vagy cukinak találnátok? Szerintetek egy mb 175 cm magas fiúval jól nézne ki?2021. jan. 31. 22:33
11/20 anonim válasza:
#10: Úgy, ahogy Shaquille O'neal a csajával: [link]
12/20 A kérdező kommentje:
Elképesztő egyesekbe mennyi a rosszindulat pedig nem hiszem, hogy ne látnátok minden nap 150cm s csajokat én csak 5 cmvel vagyok kisebb.
Messze nem törpe ők 130 cm alatt vannak.
2021. febr. 1. 10:53
13/20 anonim válasza:
Semmi bajom nincs velük volt ilyen kis cuki párom! Én 173 cm vagyok.
15/20 anonim válasza:
Én 177cm vagyok és 152 centis csaj már tetszett nekem. Elképzelhető igen, szerintem aranyosak, nőiesen törékenyek a pici lányok. (súlyról nem volt szó, de normál testsúllyal értem)
16/20 anonim válasza:
Cuki az alacsony nagyon, lovagolhatnának rajtam ;)
17/20 anonim válasza:
Vagy választ egy 154 cm magas srácot, vagy nem érdekli a kinézet és akár egy 130 cm magas törpe, akár 185 cm, a lényeg hogy a boldogság a fontosabb nem a kinézet. Ha az illetőnek a külső a fontosabb akkor tényleg sok a 175.
18/20 A kérdező kommentje:
Miért amikor valaki 160 és 190 a párja akkor nem sok?? Ugyanúgy 30 cm a különbség!
2021. febr. 14. 20:11
19/20 anonim válasza:
Hát %-os arányban nem annyira, de az is sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!