Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mennyire gyakori netes ismerkedésnél hogy nem válaszolnak a lányok?
Vagy beszélgetés közben szó nélkül eltünik
Vagy egyáltalán nem is reagál a leveledre
Vagy roszabb esetben ki x-el
Vagy kérdez felelek van?
Vagy olyan mintha a falhoz beszélnél, a lány meg semmit nem hajlandó beletenni.
Vagy ha valamit nem úgy írsz amit ő olvasni szeretne akkor is jön az x vagy a nem válaszolás.
Vagy csak én tapasztalok ilyeneket? S már a sokadik lánnyal van így, kezd már elegem lenni
Előfordul.
De én híres nőknél szoktam bepróbálkozni, de én egy senki vagyok. Azért ez hozzá tartozik az igazsághoz.
Tökéletesen egyetértek több válaszolóval is, ugyanezek a tapasztalataim.
Nagyon sok lány nagyon magas lovon ül, bár nem nagyon tiszta, hogy mire fel. Teljes zavarban vannak, nagyon magas elvárásokat támasztanak, cserébe semmit nem adnak vagyis bocsi, de, szétteszik a lábukat és aztán azt gondolják, hogy ezzel az "ő részük" le is van tudva és minden más legyen valahogy odavarázsolva nekik. Szóval alapvetően nem adnak cserébe semmi extrát (extra: türelem, odafigyelés, értelmes és érdemi kommunikáció, minőségi idő stb), aztán a pasi egy idő után ráun az egészre és mivel ők azt hiszik, hogy ők mindent megadtak, kisül belőle a következő, amit sokan írtak feljebb: ő egy tündér, egy főnyeremény, de bezzeg az ex-pasija egy rohadt önző szemét stb.
Online még katasztrófálisabb a helyzet, szerintem a lányok nagy része ilyen teljesen semleges unaloműzésként van fent bárhol és egy darab sz*ros gatyaként gondol a srácokra. Ez nem előítélet vagy sértegetés, végig lehet olvasni itt a kommenteket, a minta is elég nagy hozzá.
Regényt lehetne írni amúgy ebben a témában, de szerintem az online ismerkedés úgy rossz, ahogy van, mert túl sokat engedhetnek meg maguknak az emberek.
Vallottak már szerelmet nekem és éreztették is, de aztán a dolgot felülírta a kontrollmánia és láttam már erre jó pár példát és ennek személyiségi okai vannak, nem szerelem kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!