Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mennyire gyakori netes ismerkedésnél hogy nem válaszolnak a lányok?
Vagy beszélgetés közben szó nélkül eltünik
Vagy egyáltalán nem is reagál a leveledre
Vagy roszabb esetben ki x-el
Vagy kérdez felelek van?
Vagy olyan mintha a falhoz beszélnél, a lány meg semmit nem hajlandó beletenni.
Vagy ha valamit nem úgy írsz amit ő olvasni szeretne akkor is jön az x vagy a nem válaszolás.
Vagy csak én tapasztalok ilyeneket? S már a sokadik lánnyal van így, kezd már elegem lenni
Igen, ez a nyugozz le online...megis hogy?
Amugy nekem is a beszelgeteseim 90%a ugy kezdodik, hogy nyafog. Elbantak vele, szemet pasik, jaaaj tul jo szive van stb. Eleg unalmas mar.
Vagy csak o a tema es vissza sem tud kerdezni, mert akkor nem o lenne a kozeppontban
A poen az, hogyha a pasi picsog, akkor egy luzer, ha egy no, akkor meg aldozat?
Tinderes tapasztalataim:
10 lányból 7-8 egyáltalán nem is ír vissza.
A maradék 2-3-ból is a beszélgetés indokok nélkül hal el, marad egy, akivel TALÁN össze lehet hozni egy randit.
Nem mondanám magam egy csúnya embernek, magas, sportos, egyetemi végzettségű, több nyelvet beszélő, nem dohányzó stb. Még helyesen is írok.
Élőben sosem volt gond a csajozás, de ez a netes ismerkedés nagyon döcögősen megy...
Várom már, hogy legyenek újra közösségi programok. Még valami szórakozóhelyen is könnyebb kihalászni valakit, mint az interneten...
14 de te jo helyzetben vagy.
Nem vagyok brad pitt, de nem is vagyok ronda. Hiaba vagyok magas, jo a humorom, barkivel elbeszelek es sosem volt gond a nokkel valo beszed.
Ezt online sehogy sem tudom "megmutatni", mert random elhal a dolog. Csak nekem kell tenni, mert akkor is elhal.
Viszont, nem szeretem a kocsmakat, szorakozohelyeket, az ejszakai elettol meg borsodzik a hatam, ez a bulinegyed feeling meg sosem jott at. Amint ezt meghallja egy no, vagy kiakad, vagy jon a szokasos ghostingolas, mintha lepras lennek emiatt, rendesen titkolnom kell.
Par eve meg siman osszehoztam egy randit, ma mar kinkeservesen kell a kommunikaciot fenntartanom (mert o ugye nem fogja). Fentebb irtam, hogy max nyafognak nekem, de az ismerkedesbe csak en teszek bele.
Mint egy aknamezo. 1 rossz mozdulat es annyi az egesznek.
Ja, mintha csak nekem kell megfelelnem MINDENBEN, a legtöbb nő meg csak úgy létezik. Nem változtatna, nem fejlődne, hiszen ő a nő, neked kell érte változnod stb.
Egy csomó tök normális, rendes nő van, de ha randiról van szó, átváltanak erre a stílusra. Ha mondjuk munkatárs, haver, akkor meg baromi jófej is tud lenni.
Nagyon sok lépés van addig, amíg valakivel megöregszel...
1. Tetsszetek egymásnak kiksoret.
2. Összejöttök, működjön. Tudjatok beszélgetni, legyen minőségi idő, közös célok, jó szex.
3. Összeköltöztök. Stimmeljen az együttélés is.
4. Házasság. Esküvő után is működjön minden, ne kényelmesedjen el egyik fél sem.
5. Gyerek. Sikerüljön gyereket nemzeni. Simán lehet, hogy majd csak ekkor derül ki, hogy valakinek nem lehet.
6. Felnevelni a gyereket. Kiderül, mennyire jó szülő a másik.
7. És működjön minden 10-15-20-30 év múlva is. Ki tud garanciát vállalni, hogy x év is működni fog?
Szóval, rengeteg buktató van. A környezetemben rengeteg szakítás volt az elmúlt években 2-5-7-8 év után. De még egy 32 éves házasságot is felrúgtak.
Azt látom, hogy sose lehetsz biztos a kapcsolatodban, a másikban. Két dolog biztos: saját magad és a halál.
Mindenesetre, ha az ember nem próbálkozik és örök szingli marad, megkíméli magát ezektől. De ha meg sem próbálja, akkor elveszti az esélyt, hogy jól is elsülhet.
Szóval, egyre kisebb kedvvel, de én még próbálkozom.
Aztán, ha semmi nem jön össze, legalább elmondhatom, hogy legalább megpróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!