Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sosem lesz barátnőm ha ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz barátnőm ha ronda (átlag alatti) férfiként nem jönnek be a ronda lányok?

Figyelt kérdés
Arra már rájöttem, hogy ezek a ronda lányok az én "kategóriám", páran közülük próbálkoztak is már nálam párkapcsolat kialakítása céljából, de képtelen vagyok vonzódni hozzájuk, külsőre sem tetszenek illetve a személyiségük, viselkedésük is elég fura. Hogy ha képtelen vagyok "ráfanyalodni" ezekre a nőkre akkor örökre egyedül maradok?
2021. jan. 31. 10:37
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Elég nehéz lenne hasonlót találni neten.

Én nem mondtam hogy szép legyen, csak azért ne undorodjak a kinézetétől meg a személyiségétől.

2021. jan. 31. 11:21
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

ez ket kulon dolog. minek mosod ossze a kinezetet es a szemelyiseget? egy ronda embernek is lehet jo szemelyisege.

azt elvarod, hogy egy atlag lany ne undorodjon toled kulsore, amikor bevallottan ronda vagy?! lol. egyebkent a kerdes meg mindig all, hogy megis mit tudsz felmutatni, ami kompenzalhatja a kulsod egy atlagos lany szamara.

2021. jan. 31. 11:25
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
sok ronda férfinak is van szép barátnője, de azok másban kompenzálnak.pl jól keresnek, társadalmilag megbecsültek, nagy társaságuk van, segítőkész embernek ismerik, jó a híre stb. Ha valami másban jó vagy, akkor megnyerhetsz magadnak szép lányokat, de azért jobb ha tudod, hogy szép lányokból kevés van és mindenki rájuk hajt. Tehát ha véletlenül össze is jön veled egy, esélyes, hogy csak egy megálló leszel, mert épp depis volt vagy segítség kellett neki stb. Meg fog csalni vagy elhagy, ha mégis el tudod venni, akkor is előfordulhat bármikor a későbbiekben, hogy azt érzi majd, kevés vagy neki és akkor már egy gyerek megléte sem állítja meg. És most jön a legrosszabb hír, az hogy nincs ronda nő, csak lusta. Tehát még ha össze is jössz egy ún. ronda nővel, akkor az bármikor gondolhat egyet hogy lefogy, nekiáll kozmetikázni magát, szép ruhákra járni és máris egy szinttel fejebb lépett, leléphet mellőled.
2021. jan. 31. 11:26
 14/23 A kérdező kommentje:

De ezeknek a lányoknak nincs megnyerő személyisége sem!

Ez meg hülyeség, hogy pl. műveltséggel kompenzálhatod a megjelenésedben meglévő hiányosságokat. Én egy kifejezetten művelt embernek tartom magam, de fizikai vonzalom híján nem fog járni velem egy nő sem. Te egymástól teljesen független tulajdonságokat hasonlítasz össze. Sok pénzzel biztos fel lehet szedni egy-két szebb nőt is, de azzal sem te leszel jobb a szemükben, csak a pénzed kell neki.

2021. jan. 31. 11:33
 15/23 anonim ***** válasza:
83%

Engem még mindig érdekelne pedig, mi a ronda.

Engem mindigis jobban megfogtak az olyan férfiak, akik nem a tipikus "alfák". Sem arcra, sem alkatilag. Viszont valahogy az ilyen férfiak sokkal jobban is értenek a nőkhöz, mint a nagymenők. Bár, ki-miben méri ugye a sikerességet. Az alfák abban, hogy hány nőt fektetnek meg. Az én szememben ők nem férfiak. Számomra attól sikeres egy férfi, hogy képes vele nőként bánni, társként, párként és nem dobbant pár hét után.

Érdekes módon az exemre is mindenki azt mondta, idézem :,, hát nem egy szépség " - mégis volt előttem egy 3 éves kapcsolata, velem volt 7 évig és ismét van valakije.

Akivel most ismerkedem, szintén hosszabb kapcsolatot tud felmutatni. Vele is úgy mentem el randira, hogy a képei alapján kicsit féltem, hogy tetszeni fog-e. És láss csodát, megfogott benne valami! És máris nem érdekel, hogy borostás, pedig nem szeretem, ahogy az sem, hogy kicsit tokás. :D sokkal helyesebb férfiakkal is találkoztam már, akik meg kifejezetten taszítottak. Úgyhogy nem reménytelen a helyzet, de én a belsőmben kezdeném el keresni a hibákat, nem a külsőmben.

2021. jan. 31. 11:36
 16/23 anonim ***** válasza:
70%
a muveltseg csak egy pelda volt, onmagaban nyilvan nem eleg avonzalomhoz, de ha valakinek ez szamit es mellette meg a tobbi felsorolt dologbol is tudsz egyet-kettot villantani, akkor billentheti pozitiv iranyba a merleget. bar szep lany kifejezetten csunya ferfival nem fog leallni, ezt most megmondom, de atlagos not szerzhetsz is akar, ha nagyon-nagyon megnyero a szemelyiseged. bar a kerdesbol nem igy tunik.
2021. jan. 31. 11:37
 17/23 anonim ***** válasza:
61%

Némelyik válaszoló mintha nem is ezen a bolygón élne.

"mit is takar a ronda. Nem szoktam ronda embereket látni."

Vannak ronda emberek, nem is kevés.

Ronda férfi definíciója (ha másképp nem érted): 10-nőből 10 húzza a száját és lekoptatja ha udvarolni próbál neki.

"sok ronda férfinak is van szép barátnője" - ez egyáltalán nem igaz, az ilyenek többnyire egyedül vannak, vagy hasonló kategóriájú nővel

Azt meg felejtsétek már el, hogy a rondaságot bármivel is kompenzálni lehet.

2021. jan. 31. 11:37
 18/23 A kérdező kommentje:

De mégis hogy tudnám ezt kifejezni írásban, hogy miért vagyok ronda? Egyszerűen csúnya a fejem, nincs mit ragozni rajta. Egyébként ezek a férfiak inkább átlagosak lehettek, nem pedig rondák.

2021. jan. 31. 11:42
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
De, én továbbra sem értem, mi a ronda. Testen lehet dolgozni. Lehet előnyös frizurát csináltatni. Ha csúnya a bőröd, lehet kezelni. Csálé fogakra fogszabályzó. Ha bandzsa vagy, meg lehet műteni. Szóval nem, nem értem hogy lehet rondának lenni.
2021. jan. 31. 11:43
 20/23 A kérdező kommentje:

A felsorolt dolgok inkább az ápolatlanság / igénytelenség jellemzői. Ebben az esetben arról van szó hogy valaki simán csúnya, tehát esztétikailag nem szép az arca / fejformája, a látványa nem kelt vonzalmat az ellenkező nem tagjaiban (nagyon sokat számít pl. az arc szimmetriája, a szemek nagysága és elhelyezkedése, az ajkak formája és vastagsága, stb.).

2021. jan. 31. 11:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!