Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, adnátok esélyt egy normál testalkatú de ocsmány férfinak?
Ha a jelleme ocsmány, akkor nem.
Ha gusztustalan szokásai vannak, akkor sem.
Az, hogy valaki őt ocsmánynak nevezte, az annyira nem izgat, mivel mindenki mást tart annak.
Szóval, a kérdés továbbra is értelmetlen.
A csúnya, ocsmány emberek is felfejlődhetnek.
Sportolás, minimális odafigyelés az öltözködésre, egy megfelelő frizura kiválasztása, ha csúnya az arcbőre akkor kozmetikus, vagy már ezer féle csodaszer van arra is, fogszabályozó, önfejlesztés.
Csak sokkal könnyebb azt mondani, hogy ocsmány vagyok, minthogy egy kicsit is megerőltesse magát az ember! Szégyen
A környezetemben a legtöbb férfi "ocsmány" (ha már ennyire tetszik neked ez a szó), érdekes módon mindnek van felesége/bnője.
Sőt némelyik még el is van hízva, meg balf#sz is hozzá. Ennyi erővel sztem bárkinek lehet nője, mondjuk én nő vagyok, de akkor is ezt látom realitásnak.
Te vagy a szégyen, mert semmi empátia nincs benned.
Nem tudod egy csúnya ember helyébe képzelni magadat és nem tudod hogy működik ez.
De egyik sem veled van az a lényeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!