Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik férfit válasszam magamnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfit válasszam magamnak?

Figyelt kérdés

Adott 4 srác, akikkel Tinder-en ismerkedtem meg, már mindegyikkel találkoztam személyesen, és nem tudom eldönteni hogy melyiket válasszam.

A személyisége az összes srácnak tetszik, mindegyikkel megtaláltam a közös hangot, viszont ugye úgy is akkor ismerem meg, ismerem ki, ha már összejöttünk. Én 23 éves vagyok.

A jelöltek az alábbiak:

1. 25 éves, magas, izmosabb testalkatú, rocker-szerű pasi, csak érettségije és egy szakmája van, abban dolgozik jelenleg is, jelenleg albérletben él egyedül. Nem keres olyan jól, 300 nettót kap. Egy 2005-ös Ford Focus-szal közlekedik.

2. 25 éves szintén, magas, kevésbé jóképű, mérnök férfi. Nemrégen diplomázott, de már most igen magas fizetésért dolgozik, van autója, albérletben él. 420 a nettója.

3. 23 éves, magas, jóképű pasi, akinek csak érettségije van és egyszerű betanított munkát végez, a szüleivel lakik. Egy 2003-as VW Golf-ja van. 180 nettó... :/

4. 28 éves, mackós testalkatú pasi, egyetemet végzett, mérnökinformatikusként dolgozik, a szüleinek pedig több sikeres vállalkozása van, amibe a fiúk is besegít, ráadásul ő fogja majd örökölni. Egy vadonatúj Volvoja van.

Ti melyiket választanátok a helyemben?

A héten már el kéne döntenem, mert mind a négynek megígértem.

Már mind a 4 pasival volt szex is, minddel többször.

23/N, én óvónőnek tanulok :)

2021. jan. 29. 20:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Balázska ledobta a péntek esti atombombát, de ahogy elnézem ez nem robbant nagyot, mert csak a 11. válaszadó vagyok másfél óra alatt😅
2021. jan. 29. 21:32
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Provokatív kérdés
2021. jan. 29. 22:20
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon életszerű... amennyiben ez egy komoly kérdés akart lenni javaslom, hogy puncs.hu-n nézz körül...
2021. jan. 29. 22:56
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Én a 2 est választanám.

19/N

2021. jan. 30. 13:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keresd meg a miniszterelnök egyetlen fiát neked az lenne a megfelelő
2021. jan. 30. 13:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Az 5 iket kell választani. Ki az 5-ik? Kicsit idősebb már 40 felül van de van egy nagyon jó szakmája gázszerelő amivel megkapta az ország nem gázszerelője elismerést is. Joban van az ország vezetőjevel és nem csak hogy sikeres a vállalkozásai még ő lett a legazdagabb is és méghozzá mindenkinél okosabbnak tartja magát. Fizetése meg óránként 5 millió ft.

Szerintem őt válaszd.

2021. jan. 30. 14:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez már a kérdés már volt egyszer régebben. 😅

Még a szereplők is ugyanazok. 😂😂

2021. jan. 30. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!