Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik férfit válasszam magamnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfit válasszam magamnak?

Figyelt kérdés

Adott 4 srác, akikkel Tinder-en ismerkedtem meg, már mindegyikkel találkoztam személyesen, és nem tudom eldönteni hogy melyiket válasszam.

A személyisége az összes srácnak tetszik, mindegyikkel megtaláltam a közös hangot, viszont ugye úgy is akkor ismerem meg, ismerem ki, ha már összejöttünk. Én 23 éves vagyok.

A jelöltek az alábbiak:

1. 25 éves, magas, izmosabb testalkatú, rocker-szerű pasi, csak érettségije és egy szakmája van, abban dolgozik jelenleg is, jelenleg albérletben él egyedül. Nem keres olyan jól, 300 nettót kap. Egy 2005-ös Ford Focus-szal közlekedik.

2. 25 éves szintén, magas, kevésbé jóképű, mérnök férfi. Nemrégen diplomázott, de már most igen magas fizetésért dolgozik, van autója, albérletben él. 420 a nettója.

3. 23 éves, magas, jóképű pasi, akinek csak érettségije van és egyszerű betanított munkát végez, a szüleivel lakik. Egy 2003-as VW Golf-ja van. 180 nettó... :/

4. 28 éves, mackós testalkatú pasi, egyetemet végzett, mérnökinformatikusként dolgozik, a szüleinek pedig több sikeres vállalkozása van, amibe a fiúk is besegít, ráadásul ő fogja majd örökölni. Egy vadonatúj Volvoja van.

Ti melyiket választanátok a helyemben?

A héten már el kéne döntenem, mert mind a négynek megígértem.

Már mind a 4 pasival volt szex is, minddel többször.

23/N, én óvónőnek tanulok :)

2021. jan. 29. 20:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

Mivel mindegyiknél kiemelted a nettó bért és az autók típusait, egyből leszűrtem hogy Incel Balázs kérdése ez megint, ami arra megy ki hogy a nők pénzéhesek csak és ribi mind.

Ez a rész külön vicces volt: "180 nettó... :/"

2021. jan. 29. 20:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A volvosat. Igazi svéd acél 😍
2021. jan. 29. 20:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Maga a kérdés egy érdekes társadalomtudomány-kutatási lehetőség lenne - a megfelelő helyen és időben, ami nem a gyakorikérdések "vidám" világa.

Az pedig külön sértő a nők számára, hogy evidenciaként kezeli a kérdező, hogy egyszerre kavar 4 férfivel és mindegyikkel testi kapcsolata is van, és az érzelmei kimerülnek abban, hogy "gyakorisok, mondjátok már meg, hogy kit válasszak". Ez életszerűtlen és primitív.

2021. jan. 29. 20:07
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Válaszd mindegyiket, legyen egy pasi háremed.
2021. jan. 29. 20:09
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
Annyira atlatszo ez a kerdes. Nyilvan csak provokacio mar megint.
2021. jan. 29. 20:13
 6/17 Noren1989 ***** válasza:
68%
Bràvó, bràvó. Biztos ami biztos, jelentettem a kérdésed.
2021. jan. 29. 20:18
 7/17 anonim ***** válasza:
95%

Van az a réteg akik ilyen alapon válogatnak.

ám miért maradt ki a "mamahotel" srác akinek lehetett volna 25cm szerszáma vagy valami :D

2021. jan. 29. 20:20
 8/17 anonim ***** válasza:
29%
Dehogy átlátszó, csak egy őszinte nő. Ritka az ilyen de előfordul. Ha megfigyelitek mindegyiknél csak a külsőt és a (jövőbeli) pénzt vizsgálta a kis számító éhenkórász. Nyilván a leggazdagabb Volvosat fogja választani mert azthiszi a hülyéje hogy jár neki állandóra és nem fogják 5 perc alatt levágni a szitut. Aztán ha kiteszik a semmirekellőt fattyúval a nyakán majd jön a vonyítás.
2021. jan. 29. 20:29
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

WOW

Ha ez igaz.....

“Már mind a 4 pasival volt szex is, minddel többször.

23/N, én óvónőnek tanulok :)”

Remelem gyakran jársz nőgyógyászhoz mert a hüvelykeneted botrányos lehet plusz esélyes mehnyakrákra ilyen kórképpel..

2021. jan. 29. 20:40
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, vagy nagyon szerencsétlen vagy, vagy direkt írtad meg ennyire primitívre és teljesen átlátszóan kamura. :D
2021. jan. 29. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!