Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfit válasszam?
Két férfivel is ismerkedek. Az egyikkel -tök jól el lehet beszélgetni nagyon kedves aranyos szimpatikus srác viszont semmi vonzalom kémia nincs.
A masik
Bocsi lemaradt.
A másik viszont nagyon vonzó meg minden de elég buta úgy látom beszélgetni is alig tudunk és nem olyan kedves férfi.
Engem!
Szerintem egyiket se. Az egyik nem tetszik, a másik buta mint egy tök. Jó nem fog kisülni.
Alapvetően milyen kapcsolatot szeretnél?
Ha csak szexet, és rendesen meg akarod gyűrni valakivel a lepedőt, akkor a másodikat. Elvégre beszélgetni bárkivel lehet, ha ez hiányzik az életedből, de szexelni jobb esetben csak a pasiddal fogsz.
Ha komoly, hosszú távú kapcsolatot akarsz, akkor az elsőt, mert egy buta pasival ciki lenne megjelenni a haverok és a családtagok előtt, és hosszú távon egyáltalán nem mindegy, hogy emberileg milyen a másik fél. A szex pedig alakítható.
Egyébként a helyedben azt tenném, hogy "kipróbálnám" az elsőt, és ha a szex jó (bárki okozhat meglepetéseket), akkor őt választom, ha szex nem jó, akkor a másodikat, mert ebből csak barátság lehet.
Miért kéne bármelyiket is választani? Nem csak két férfi létezik a világon!
Én tucatnyi emberrel randiztam, mire megtaláltam a számomra ideális társat, és örülök, hogy nem kötöttem kompromisszumot és nem álltam össze olyannal, akiből már az elején hiányoztak számomra fontos dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!