Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfit válasszam? Az a problémám, hogy nem tudok dönteni 2 férfi között. Egyedülálló anyuka vagyok,4 éves a kislányom. Az 1. jelölttel már 1 éve együtt vagyunk, de még hallani sem akar összeköltözésről.
Arról nem volt szó, hogy melyik iránt hogy érzel... pedig az is számít!
Racionálisan: az elsőben nem sok lehetőséget látnék. Persze változhat a helyzet, de az is benne van a pakliban, hogy neki ez így kényelmes...
A másodiknál szimpatikus, hogy nem adja fel... Mondjuk azt nem tudhatod, hogy ő pl. akarna-e egy év után összeköltözni. :)
Szerintem itt most a szívedre kell hallgatnod! :)
Na jó,úgy látom nem érted a férfiak nyelvét,de lefordítom neked mert rengeteg nőt tudnak manipulálni/hülyíteni,ti meg elhiszitek hogy igazat mondanak :D Na jön a fordítás
"Azt mondja szeret minket, de nem tudja hogy hosszú távon működne-e a dolog"
Fordítás:
Neki ez így tökéletes hogy szabad(mert annak számít,mivel nem éltek együtt)azt csinálhat amit akar és még kúrogathat is,tehát lényegében te csak egy szexpartner vagy a számára.Téged csak ilyen pót suncinak használ ami azt jelenti ha nem jön össze mással a "dolog" akkor a nap végén jó leszel neki te is,hihetetlen hogy ez egy év alatt nem jött le neked...és mennyi ilyen nő van hogy hosszú éveken át hülyítik őket a pasijuk :D Dehát mit lehet tenni ha a nőknek ilyen palik kellenek,gondolom a második is egy remek színész lehet :D
Ha valaki "szeret" téged akkor nem azt fogja mondani hogy hosszútávon nem biztos hogy működne a dolog mégis mi ez?Józan paraszti ésszel rá lehetne jönni hogy ez a pali nem szeret téged
pont azt akartam írni mint az előző
de hozzátenném azt is hogy te sem vagy valami szenvedélyes szerelmes hisz akkor tudnád magadtól hogy "A vagy B " inkább az a lényeg hogy legyen valakid
Na igen, nem nagyon érdekelne választás téren a 2. , ha minden ok lenne az 1.-vel ! Egyébként igazat adok azoknak, akik azt írják , hogy az 1.-nek ez így kényelmes, de esze ágában sincs lépni előre.... saját tapasztalat, én négy évet csesztem el egy pasi mellett, ilyen itt alszunk ott alszunk, de semmi közös ... :S Meggyőződésem, aki egy év után nem akar összeköltözni, az később sem fog akarni ! ÉS itt nem fiatal párokról beszélek, de mondjuk ahol már mindkét fél keres , és nincs is értelme rabolni a másik idejét, mert lakva ismeri meg az ember a másikat !
Szóval én elbeszélgetnék komolyan az elsővel , hogy te szeretnél már eggyel fentebbi szintre lépni a kapcsolatban és költözzön oda, ha nem tenné én hanyagolnám , és legalább megtudnád, hogy szeret igazán, vagy csak szexre kellesz ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!