Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfit válassza egy 31 éves lány a két alábbi közül?
Figyelt kérdés
Adott egy 31 éves, magasan kvalifikált értelmiségi nő. Van már régóta egy vele egykorú barátja, aki kedves, jó hozzá, szexuálisan is vonzó, de a lány nem tudja őt tisztelni, mert nem okos és nem képzett. Most elkezdett udvarolni a lánynak egy 59 éves özvegy férfi, aki szintén magasan kvalifikált, kifinomult ízlésű és komoly ember. Ő nagy tiszteletet ébresztett a lányban, aki kitüntetésnek érzi, hogy ez a végtelenül intelligens férfi foglalkozik vele, sőt közös jövőt tervez vele. Melyiknek nyújtsa a kezét? A lány most a professzor felé kezdett nyitni, aki tanára volt az egyetemen, mert csodálatos beszélgetéseket folytat vele. Ugyanakkor fél, tele van bizonytalansággal.2020. szept. 20. 10:37
2/29 anonim válasza:
Miért beszélsz magadról egyes szám harmadik személyben? Harminc évesként már inkább nő vagy, nem lány. Az a kitüntetés számodra, hogy egy hatvanas fickó szeretne tőled valamit?
3/29 anonim válasza:
Szerintem a 82 évest válaszd.
4/29 anonim válasza:
HA, megélem a 60-at, és lesz egy normális egészségem és pénzem, akkor én is fiatal csajokra hajtok majd.
De soha nem alapítok velük családot, mert nem akarom, hogy a gyerekem, 10 évesen, ott álljon, mikor a temetésemen, a nő meg magára maradjon.
FÉRFIKÉNT, én így gondolom.
5/29 anonim válasza:
Egyik sem alkalmas. Sem akit lenézel, sem akire felnézel.
6/29 anonim válasza:
Mindkettőt és egyiket se. Maradnék a barátomnál, akivel jó a szex, kipróbálnám az öreget is és járnék vele ide-oda barátként, de nyilvánvaló, hogy egyik sem az igazi. a fiatalabb azért, mert nem elégíti ki az érzelmi szellemi igényeimet, a vénember meg azért, mert hamarosan kap egy sztórokot és oda a nagy ész és intellektus amiért beleszerettem, viszont gondozni kellene amihez nem lenne kedvem. Amúgy téged igazából egyik se érdekel, egyiket se szereted. az öreg is azért kellene hogy villoghass vele, hoyg egy menő pasi csaja vagy.Azt hiszed a fénye majd rád is rád vetül. Gondolj csak bele, kéne az öreg, ha mindig csak kettesben bezsélgethetnétek? Hát persze hogy nem..az aura is kell, ami körülveszi.
7/29 anonim válasza:
"sőt közös jövőt tervez vele. "
Ez elég komikus. Mégis milyen közös jövőt tervezhet egy 60 éves ember egy felannyi korúval? Vicces. Te nem akarsz családot?
A papa bármikor lerobbanhat.
8/29 anonim válasza:
Az 59-esre szavazok 5x férfiként
9/29 anonim válasza:
szóval van egy pasid, aki veled egykorú, jó hozzád és szexuálisan is vonzó? Légyszi, válaszd a profot, a pasidnak meg ajánlj be engem. Ha neked nem kell, én elviszem!!!!
10/29 anonim válasza:
És kötelező járni valakivel?
Ha nincs megfelelő, akkor keresle és vársz. Csak a tanulatlan alak és a nagypapi van a világon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!