Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő valóban 25-30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő valóban 25-30 éves kora között a legkelendőbb a férfiaknál, ekkor élik a "fénykorukat"?

Figyelt kérdés

Egyre több férfitől hallom ezt élőben, és erre tényleg kíváncsi vagyok.

Azt mondják azért, mert már rég nem tinik, nem számítanak kislánynak, van némi élettapasztalatuk de még sem túl komolyak és nem jönnek egyből a házasággal meg a gyerekkel, mint a 30+-osok.

2021. jan. 29. 18:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét nem ebben a korban néz ki a legjobban, általában.
2021. jan. 30. 13:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
30 feletti férfiként mondom, hogy férfiként a "fénykorom" 26-27 évesen volt.Fizikailag (legjobb kondíció, legmagasabb erőszint, legegészségesebb állapot) és mentálisan is (könnyebb volt megtanulni vagy memorizálni dolgokat, mint ma). Ma már sem erőben, sem kinézetben, sem sehogy nem tudom felvenni az akkori önmagammal a versenyt. Jön a pocak, izületi fájdalmak, romló szem/hallás/akármi stb. Nem csak a nők, a férfiak is akkor vannak topon. (persze ha végig normálisan edzettek és van összehasonlítási alapjuk, hogy háromszor annyira lefáraszt már ugyanaz az edzés például)
2021. jan. 30. 14:12
 13/14 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem ez inkább 17-23 lesz. 25-30 között is sokkal nagyobb a "kereslet" a nőkre, mint a velük egyidős férfiakra, de a csúcs 17-23 között van. Szerintem.
2021. jan. 30. 14:26
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
18-28 kozott van 10/9 no a csucson fizikailag. A legtobb 30 felett elhizik, ahogY A PASIK IS
2021. jan. 30. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!