Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 felett, valóban ilyen a netes társkeresés?
ez a pasi minden nő rémálma. és ilyenekből sok van.
2020. dec. 31. 16:36
2/11 A kérdező kommentje:
1.-nek.
Miért, a nők nem ilyenek?
"Jajj, ez alacsony.
"Fújjj, ez pocakos. :("
"Szakmunkásképző...csóró melós."
"Az az ajtó...ez egy panelproli? Ja, a 3. képen látszik."
"Szőrös, hányok."
...
Nem nézem meg a videót, de 40 felett épeszű ember nem keres neten társat.
Fél év netes keresés 1 randi (5 perc után tudam, hogy feleslegesen ülünk ott), 2-3 ismerkedés, és kb 3-4 válaszlevél, amiben megköszönik, hogy nem én vagyok a kiszemelt
Fél év való életben ismerkedés, pár randi, sokkal több ismerkedés, és a randikon 2-3 olyan potenciális partner, akik közülül végül én választhattam, hogy melyiket mélyítem el
Pedig pont ugyanúgy nézek ki a valóságban, ugyanúgy öltözöm, ugyanúgy beszélek, mint a neten.
2020. dec. 31. 16:43
Barátnőm anyja 50 éves, elvált, viszonylag jómódúak is. Nála is ugyanez van: Ez túl kövér, az csúnya, amaz biztos csóró. Ezeket a barátnőm mondja első kézből, hogy az anyja miket mond a 40 feletti férfiakra a társkeresőkön. Barátnőm ajánlotta az anyjának a volt irodalomtanárát is gimiből, de az is csúnya az anyja számára és biztos nem is olyan jómódú, pedig a fickó érdeklődő volt. Az utóbbi 1 évben csak egy szomszéd városból való viszonylag még jól is kinéző vállalkozó csávó kefélte egy ideig, de az meg jaj de szemét hogy nem akar kapcsolatot :D
2020. dec. 31. 16:47
pedig érdemes meghallgatni a videó egy részét, ez a férfi egyszerűen bunkó, művletlen, tahó, arrogáns és paraszt. ki jönne vele össze még ha találna is egy neki való párt?
2020. dec. 31. 16:51
Beletekertem "gci bzdmg"
Elhiszem, hogy ez a pasi rémálom.
2020. dec. 31. 16:52
4, amit leírtál, teljesen általános a nők körében. Legtöbbjük egyszerűen képtelen bármiféle vonzalmat érezni vagy akár csak elfogadni azokat a férfiakat, akik normális párkapcsolatra megkaphatnának és inkább olyan férfiak után futnak, akik csak dugni tartják a nőket. És az egészben a legszebb, hogy a végén a minket, férfiakat hibáztatnak az egészért, mert a ugye "az összes férfi csak szexet akar".
2020. dec. 31. 18:17
40 alatt is ez van és a nők még rosszabbak.
2020. dec. 31. 20:42
4 nem tudom mit akar még 50 évesen.nem kéne ugy tenni mintha annyira válogathatna.
3as és ha élőben nem lehet jelenleg akkor hol ismerkedjen szerinted?
2020. dec. 31. 20:44
Férfiaknak meg nem kéne ilyen baxatlan, rosszindulatú kommenteket írkálni. 58 éves anyámnak is van pasija, úgyhogy kár itt vergődni, hogy nem válogathatnak. Aki meg ilyet ír a barátnője anyjáról, hogy nem áll le minden férfival, aki egynél többször nézett rá, a másik meg csak kefélgeti... Mi a szrt látsz te bele abba, hogy melyik férfi hogy viselkedett vele vagy milyen személyiség? Lehet az a tanár kapcsolatban egy okoskodó, kiállhatatlan valaki, ugyanis baromi sok ilyen van. Letett egy diplomát férfiként, aztán már azt hiszi, az ő hátsófeléből jön a napfény. Közben a barátnőd anyja meg jobban áll esetleg anyagilag, de ez az ő pénzét is beosztaná. A vállalkozó meg lehet, kapcsolatot ígért, aztán visszatáncolt, mert senki se jó neki. De te már alapból abból indulsz ki, hogy a barátnőd anyja a válogatós hülye.
2021. jan. 1. 13:33
Kapcsolódó kérdések: