Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg minden nő statisztikák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden nő statisztikákat vezet az exeiről?

Figyelt kérdés
Vagyon, farokméret, mennyit nyom fekve, milyen kocsija van, hany centi magas, testzsírszázalék...ha mindegyikből kikerült már egy helyi maximum number one görög isten, akkor hogy versenyezzen egy átlagjóska?
2021. jan. 29. 00:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%

Volt a férjemnél nagyobb dákójú exem. Volt vagyonosabb is. Sőt olyan is akivel jobb volt a szex.

De a férjemnél éreztem először a teljességet. Hogy minden a helyére került mint egy kikrakósban és vele megtudnék öregedni szerelemben.

2021. jan. 29. 07:17
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Azon már túl vagy greni.
2021. jan. 29. 08:31
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

A ház kimaradt a felsorolásból... :D

És természetesen igen, minden nőnek rengeteg szabadideje van és van a titkos fiókban egy cicás-kapcsos noteszünk, amibe ezeket feljegyezzük.

2021. jan. 29. 08:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Naná , a következő pasiról pluszt adatként a covid teszt is a listában lesz
2021. jan. 29. 08:57
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyat, akinél van olyan is a listában, hogy legbutább, vagy elmebeteg. Abban te leszel az etalon.
2021. jan. 29. 09:02
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik exem vezeti ezt az én exeimről. 😀😀🤷‍♀️
2021. jan. 29. 09:35
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem, de azt fejben tartom, hogy az eddigi szexpartnereim közül kivel mennyire volt élvezetes az ágyban. (Nem nehéz, a számuk egyjegyű.)
2021. jan. 29. 10:17
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, es egy itkos facebook csoportban osszak meg egymassal, es cserelik az adatokat, mint a pokemon kartyakat
2021. jan. 29. 10:48
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem kell. A nagymamám részletes adatokkal rendelkezik a korban összes hozzám illő férfiú vagyoni helyzetéről, eddigi szerelmi életének hátteréről, eseleges perverióiról, egészség- és szépséghibáiról (ami nem publikus arról is!).

Szóval, ha én tudni akarok egy férfiről bármit, akkor csak meg kell kérdeznem a nagymamámat, rosszabb mint a facebook!

2021. jan. 29. 14:10
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a farokméret dolgot amúgy a pasik misztifikálják túl. Nem találkoztam még olyan nővel életem során, aki vonalzót tartott volna az éjjeliszekrényen.
2021. jan. 29. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!