Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg minden nő statisztikák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden nő statisztikákat vezet az exeiről?

Figyelt kérdés
Vagyon, farokméret, mennyit nyom fekve, milyen kocsija van, hany centi magas, testzsírszázalék...ha mindegyikből kikerült már egy helyi maximum number one görög isten, akkor hogy versenyezzen egy átlagjóska?
2021. jan. 29. 00:19
1 2 3
 1/23 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Ha van is ilyen, irigylem azt a rengeteg szabadidejét... 😆😆😆 Legközelebb mi lesz? Előkerül egy 16.000 aktából álló dosszié is, vagy mi a 🎃-öm?! 😆😆😆

Apám, orvos látott már?

2021. jan. 29. 00:26
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Minden nő nem, de Mata Hari igen.
2021. jan. 29. 00:30
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jobb dolgom sincsen ennèl! 🙄🤦
2021. jan. 29. 00:55
 4/23 anonim ***** válasza:
66%
Természetesen. 🙋‍♀️
2021. jan. 29. 01:10
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
te hulye vagy
2021. jan. 29. 01:22
 6/23 anonim ***** válasza:
85%
Igen, külön titkárt is fogadtam ezért!
2021. jan. 29. 02:12
 7/23 anonim ***** válasza:
86%

Múltkor el lettem mondva mindenféle ringyónak, mert le mertem írni a sok skalpszámolgatónak, hogy nem, fogalmam sincs, hogy az elmúlt 10 évben, mióta nemi életet élek, kivel meddig jutottam, melyik párommal volt csak petting, kivel feküdtünk le, kivel nem és teljesen összefolynak az emlékek. Ment a duma, hogy biztos mindenki keresztülment rajtam, nem igaz, hogy nem tudom, ki járt bennem, ha kevés partnerem lenne, akkor bezzeg meg tudnám mondani... Szarul esett, hogy ez a vélemény arról, aki csak élni akar és tiszteli, aki épp mellette van, illetve elengedi azt, aki nincs. Mérgemben én is meg akartam már számolni, hogy tudjak mondani egy számot, de még mindig nem tudom, hogy akikkel pettingeltem, azok közöl 5 vagy 7 emberrel feküdtem le. Van olyan exem, akinek a nevére sem emlékszem. Ilyen vagyok, sosem érdekelt a múltam, mindig töröltem minden képet és beszélgetést. Úgy éreztem, így igazi a lezárás. Erre folyamatosan arról faggatnak, amit el akartam felejteni.

Nektek semmi sem jó. Az ember nem élhet normálisan az exei meg a partnerei árnyékán túl, mert folyamatosan ott akartok kotorászni, ahol még én sem akarnék a magam esetében, mert leszarom.

Akkor miért csodálkoztok, ha valaki beszámol?

2021. jan. 29. 03:31
 8/23 anonim ***** válasza:
78%
Hogyne.
2021. jan. 29. 04:17
 9/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem vezetek statisztikát, de nyilván emlékszem rá, milyen emberrel éltem együtt évekig. Én kérek elnézést,hogy van exem. :D
2021. jan. 29. 05:25
 10/23 anonim ***** válasza:
57%

Itt van ismételten a "nők gazdag/jó/sikeres férfit akarnak" c. provokatív kérdés.

Illetőnek senki sem jut, unalmában most ilyen kérdést kreált, most nem direktben írja a "gazdag férfi szuper autó" szöveget, hanem ilyen rafinált módon.

2021. jan. 29. 05:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!