Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szexuális zaklatáson hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális zaklatáson hogyan tudnék túljutni?

Figyelt kérdés
15-16 évesen több, nálam sokkal idősebb férfi szexuálisan zaklatott, egyszer majdnem nemi erőszak áldozata lettem. Azóta több év is eltelt, nemrég tudtam megnyílni személyesen a zaklatás óta először és elmondani a történteket valakinek. Azóta már volt közöm több fiúhoz, férfihoz is, de hiába volt hosszútávú kapcsolatom, nem tudtam elfogadni, hogy valakit nem csak a testem érdekel és a viselkedésemmel tönkretettem a kapcsolatunkat. Egyszerűen azt érzem, hogy sosem tudok a bántalmazóimtól szabadulni, az emlékezetembe örökre beleivódtak a képek, események.
2021. jan. 28. 12:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
3%
Neked már mindegy. Max találsz egy balekot, aki elvisel.
2021. jan. 28. 14:30
 12/20 anonim ***** válasza:
87%

10: Ezt reklámozni kellene... Másnak sok évnyi megfeszített terápia, önismeret kell ahhoz, hogy ilyesmin túl legyen, de a te módszereddel elég pár levél olcsó DM-es B vitamin (mert a gyógyszertári drága), meg egy kis sport!

A pszicholóiga összes könyvét el lehet égetni ezzennel, és vegyen mindenki B vitamint (fizikai betegségekre meg gondolom miatyánk)

2021. jan. 28. 14:31
 13/20 Angel3000 ***** válasza:
61%
12-es! Ismerek egy nôt, aki ugyanugy jàrt mint a kérdezô. Pszichològusokhoz jàr a mai napig, de màr teljesen be van csavarodva! Gyògyszereken él! A sok Pszichològus és a gyògyszereik teljesen tönkre tették!
2021. jan. 29. 07:15
 14/20 anonim ***** válasza:

13-as, ez igaz sajnos. Én más miatt jártam, de sajnos a pszichológus sem mindig megoldás...

Ettől függetlenül valami ilyesmi "feldolgozó" csoportot vagy szakembert keresnék a kérdező helyében, méghozzá úgy, aki/akik speciálisan ezzel a problémával foglalkoznak. Biztos van ilyen, sajnos nem marginális eset...

2021. jan. 29. 09:11
 15/20 anonim ***** válasza:

13: A posztod kamu. A pszhichológus nem ír fel gyógyszert. Az a pszichiáter. Alapvető különbség van a kettő között.

A pszichológus amúgy senkit nem gyógyít meg. A traumán mindenki maga jut túl, a szakmeber csak segít abban, hogy a megfelelő kérdéseket teszi fel, segít abban, hogy ki tudj lépni a rossz schemákból.

Btw, tök szép azt mondani, hogy a pszichológusok tették tönkre (akik ugye pszichiáterek valójában, de a különbség neked nem mond semmit), de fogalmad nincs arról, hogy hol tartana kezelés nélkül. Egyébként én ismerek olyat, aki belehalt egy rutin szívműtétbe. Akkor gondolom szívműtétet sem kellene végezni mert a páciensek pár tizedszázalékánál komplikációk lépnek fel, inkább mindenki kezelje maga a koszorúér betegségét (b vitaminnal :))

2021. jan. 29. 09:55
 16/20 anonim ***** válasza:

ps: még egy gondolat! A pszichológus egy bizalmi kérdés. Különböző szakemberek vannak, különböző terápiás módszerekkel (ugye mindenki ismeri a neves TVs piszhológus féle jól megmondó, szembesítő, beleállós módszert, de ez kb egy szűk kisebbsége a szakmának, a többség teljesen más módszerekkel dolgozik). Van akinél az egyik ér el eredményt, van akinél a másik.

Sőt, pont a kapcsolat bizalmi jellegéből adódik, hogy előfordul, hogy egyszerűen nem működik valakivel a terápia az egyik szakembernek megnyílik a páciens, a másiknak nem (és ezen az sem segít, hogy egy képzett terapeuta azért ismer technikákat arra nézve, hogy hogyan lehet kialakítani a bizalmi légkört).

Szóval azt mondani, hogy nem ér az egész semmit, mert valakivel nem működött elég sommás kijelentés.

Az emberi psziché az általunk ismert rendszerek közül az egyik legkomplexebb, és nem úgy megy a gyógyítása mint az autószerelés, hogy bementem, kicserélte, elhoztam jól (de még a kocsinál is előfordul, hogy az 5. alkatrész cseréje után sem jó, pedig hol van komplexitásban az agytól)

2021. jan. 29. 10:00
 17/20 Angel3000 ***** válasza:
15-ös! Ne keverjed össze a szervi betegségeket a kérdezô problémàjàval! A B vitamin komplexum, - csak segiti az idegek rendes mûködését!
2021. jan. 29. 11:40
 18/20 anonim ***** válasza:

17: igen, és egy megerőszakolós trauma nem más, mint egyes idegek rendellenes működése, tehát B vitaminnal gyógyítható...

Még jobb, ha homeopátiás a B vitamin, akkor 1000%, hogy túllendül a traumán 3... 2... 1.. másoderc alatt

2021. jan. 29. 12:00
 19/20 Angel3000 ***** válasza:
Mindent félre magyaràzol...
2021. jan. 30. 10:03
 20/20 anonim ***** válasza:
semmit nem magyarázok félre. csak értelmezem amit mondasz. a saját szavaid idézem.
2021. jan. 31. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!