Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szexuális zaklatáson hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális zaklatáson hogyan tudnék túljutni?

Figyelt kérdés
15-16 évesen több, nálam sokkal idősebb férfi szexuálisan zaklatott, egyszer majdnem nemi erőszak áldozata lettem. Azóta több év is eltelt, nemrég tudtam megnyílni személyesen a zaklatás óta először és elmondani a történteket valakinek. Azóta már volt közöm több fiúhoz, férfihoz is, de hiába volt hosszútávú kapcsolatom, nem tudtam elfogadni, hogy valakit nem csak a testem érdekel és a viselkedésemmel tönkretettem a kapcsolatunkat. Egyszerűen azt érzem, hogy sosem tudok a bántalmazóimtól szabadulni, az emlékezetembe örökre beleivódtak a képek, események.
2021. jan. 28. 12:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
pszichológus
2021. jan. 28. 12:08
 2/20 anonim ***** válasza:
77%
Próbáld meggyőzni magad arról, hogy nem minden fiú (férfi) erőszakoskodni akar, mert tényleg ez az igazság (legfeljebb szolid szexet, ami távol áll az erőszaktól). Ha önmagadnak nem megy, akkor tedd azt, amit az első ajánlott.
2021. jan. 28. 12:12
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Kérlek, azonnal keress fel egy szakembert. Nem ciki, segíteni fog neked!
2021. jan. 28. 12:30
 4/20 anonim ***** válasza:
77%
Keress szakembert, fog tudni segíteni.
2021. jan. 28. 12:36
 5/20 anonim ***** válasza:
47%
szerintem válaszd külön a kettő traumát. egyiket a szexuális zaklatást és a másikat, hogy a férfiaknál a női test mennyire központi témájú, mert utóbbitól szinte minden nő szenved kisebb nagyobb mértékben érzékenységétől függően. engem sosem zaklattak szexuálisan, de mégis nehéz megbíznom a férfiakban, én is folyton azt figyelem, a testem mennyire játszik szerepet a kapcsolatunkban, sokszor kiöltözni sincs kedvem, az a vágyam hogy engem, a személyiségem fogadják el. Ez a női szépség és fiatalság hatalmas nyomás és stressz a nőkön mindenkin, főleg ahogy idősödsz és már látod, hogy fordul el tőled a férfiak érdeklődése és akkor érzed meg igazán, mennyire is tárgyként vannak kezelve a nők, na meg persze ha kicsi gyerekként is nőnek, testnek akarnak használni, ahogy ez nálad is volt. Nem akarok túl sok rosszat mondani a férfiakról, nekem is van egy fiam, de már az ő szemilyiségén is látom, hogy teljesen más mint a lányok és őt is csak a lányok külseje érdekli elsősorban. Persze azután már az is hogy okos, gondoskodó miegymás, de 70%-ban a test, a külső. mi nők, nem így vagyunk felépítve, mi szívesen gondoskodunk egy beteg férfiról is szerelemmel, fordított esetben a férfiak eéfordulnak ha a nővel valami történik (kivéve ha már mély kapcsolat, sok éves házasság és szeretet van benne). Ez ellen nem tudsz soha mit tenni. Nehéz így szeretni a férfiakt, hogy tudod milyenek. Próbálj normális keretek között szépen kinézni, egészségesen enni, de semmi több, nem kell műcsecs, színlelés hogy oylan legyél amiylen nem vagy, mert akkor pont azokat vonzod be, akik felszínesek. így kell valakit találnod aki elfogad és mindig addig maradj vele, amíg jól bánik veled. Ha már bunkó, akkor már elégedetlen veled, a külsőddel, elvárásokat támaszt miközben ő felét sem teljesíti. De nőként mondom, valamiylen szinten ez a legjobb pasinál is ott lesz, el kell fogadnod őt úgy ahogy. Ha meghúzod a határokat és nem engeded bántani magad, akkor csorogjon csak a nyála akárki után titokban, vágyjon akármiylen testre, ő is alkalmazkodni fog hozzád, mert nincs más választása. szóval ne próbálj megfelelni nekik, csak magadnak és aki ezmiatt bánt, azt hagyd ott.
2021. jan. 28. 12:37
 6/20 anonim ***** válasza:
97%

srácok fejezzétek már be ezt a "söpörd le a problémát, válaszd külön" dumát.

Ez trauma. Traumát SZAKEMBER kezeli.

2021. jan. 28. 12:38
 7/20 anonim ***** válasza:
89%
Biztos nem a GYK-s wannabe szakértőkkel, hanem egy jó szakemberrel.
2021. jan. 28. 12:49
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus és egy olyan pár, aki hajlandó veled együtt dolgozni ezen.
2021. jan. 28. 14:06
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

8: nem! amíg valakinek ilyen problémái vannak, addig ne keressen párt.

Ne keressen párt a saját érdekében, mert pont a gyógyulását fogja veszélyeztetni azzal, hogy a bizonytalan időszakokban is meg akar valakinek felelni, hogy nem a gyógyulásra koncentrál, hanem közben őrlődik a párjával is a szituációban.

És ne keressen párt a másik érdekében sem, mert egy ilyen folyamat nem pár hétig-hónapig tart, és ez alatt a fókusza nem a párkapcsolatán lesz, valamint a végén jellemzően felőrli a feleket is.

Nem, nem minden problémára az a megoldás, hogy szerzek egy párt, aztán majd dolgozok rajta, van amikor egyedül kell maradni, és megoldani, utána pedig tiszta lappal lehet más emberek felé nyitni.

2021. jan. 28. 14:15
 10/20 Angel3000 ***** válasza:
0%
Szia! Sajnos az ilyen „traumàk“ mély nyomot tudnak okozni! Javaslom, hogy egy ideig ne kezdjél bele uj kapcsolatba! Foglalkozzàl csak magaddal, sportoljàl rendszeressen, kössed le az elmédet hasznos dologgal példàul: idegen nyelv tanulàsa! Szedjél B vitamin komplexumot, hogy jobban tudjad majd elviselni az élet kihivàsait! Dm bolban olcsòbban tufod beszerezni, mint a Gyògyszertàrban. Ha ugy fogod érezni, hogy „stabil“ àllapotban vagy, csak akkor kezdjél ismerkedni! Minden jòt!
2021. jan. 28. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!