Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak átlagos és csúnya férfiak társkereső oldalon?
Figyelt kérdés
Hogy helyes pasik miért vannak azt teljesen megértem, simán szex vagy bármi összejöhet nekik..
De átlagos és csúnya pasik miért vannak rajta nem tudom... teljesen felesleges de komolyan, tiszta hülyék..
Felmentem átlagos pasiként egy oldalra, még fizettem is érte, de két hét múlva gyorsan töröltem magam, mert egy nő írt csak vissza aki végül beismerte de hogy aranyos vagyok meg jól nézek ki de ő helyesebb pasit szeretne.
2021. jan. 27. 11:47
11/20 anonim válasza:
10 ezert is faj hogy kioltek belolem onbecsulesem.. mostanaban elkezdem terapiamat
12/20 anonim válasza:
Mert még nem jöttek rá, vagy nem hiszik el magukról, hogy rondák és soha nem fognak teljesülni az álmaik, vágyaik. Nekem ez 10 évembe került.
14/20 anonim válasza:
Nem tudom neha jolenne egy szep no tarsassagaban lenni.. csak ugy erezni azt hogy szeretnek az ami vagy... Errol emondani rossz erzes lehet
16/20 anonim válasza:
Mert társat keresnek? Hűha, magas logika!
17/20 anonim válasza:
Miért ne lehetnének? Ki állapítja meg a másikról, hogy ki milyen? Ez szubjektív dolog.
18/20 anonim válasza:
Kérdező, jogos a kérdésed. Csak sajnos mindneki bízik az 1%-ában, de a nők nem engednek az általuk megálmodott díszpasiból,
20/20 anonim válasza:
Ez a kérdés úgy ahogy van, értelmetlen. Mintha megkérdeznéd, miért csak éhes emberek vannak az éttermekben, miért nem a jóllakottak? Há' bakker eleve azért van ott, mert máshol nem talál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!