Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak átlagos és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak átlagos és csúnya férfiak társkereső oldalon?

Figyelt kérdés

Hogy helyes pasik miért vannak azt teljesen megértem, simán szex vagy bármi összejöhet nekik..

De átlagos és csúnya pasik miért vannak rajta nem tudom... teljesen felesleges de komolyan, tiszta hülyék..

Felmentem átlagos pasiként egy oldalra, még fizettem is érte, de két hét múlva gyorsan töröltem magam, mert egy nő írt csak vissza aki végül beismerte de hogy aranyos vagyok meg jól nézek ki de ő helyesebb pasit szeretne.

2021. jan. 27. 11:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
11%
Az átlagos pasiknak még csak akad valaki néha horogra. A csúnyák meg reménytelenségükben próbálkoznak.
2021. jan. 27. 11:50
 2/20 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk mert társat keresnek.

Az, hogy neked nem jön össze, nem jelenti azt, hogy senkinek sem.

2021. jan. 27. 11:57
 3/20 anonim ***** válasza:
24%

Mert a kilátástalanság és a reménytelenség elvette a józan eszüket, a racionális gondolkodásra való képességüket.

Csúnya nő vagyok. Ennek megfelelően eszemben sincs társkeresőzni, tudom jól, hogy ha az életben nem kellek, nyilván ott sem lesz nagyobb sikerem. De ez a tudat baromi elkeserítő ám. Én úgy bírom ki, hogy pl. itt ventilálok. Ezek a férfiak meg kínjukban ott próbálkoznak, hátha...

2021. jan. 27. 12:07
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
3 ne keseregj légy boldog találd meg életedben azt ami szép ne nett előtt rinyálj ez nem vezet jóra ..Magadat teszed tönkre ..
2021. jan. 27. 12:15
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
Mert s legtöbb ronda azt hiszi magáról hogy átlagos, és van esélye. Pedig nincs.
2021. jan. 27. 12:25
 6/20 anonim ***** válasza:
80%
Átlagos férfi vagyok és simán találtam tinderen átlagos lányt magam mellé.
2021. jan. 27. 12:26
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
A csúnyák azért, mert még hisznek a mesében. Aztán egyszer majd már nem. Vagy esetleg azért, mert annyira hülye, hogy nem tudja magáról, hogy ronda.
2021. jan. 27. 12:28
 8/20 anonim ***** válasza:
77%

Ugyanazért, amiért vannak olyan munkák is, amik nagyon rosszak és meg sem fizetik rendesen. És még ennél is rosszabbak vannak a harmadik világban, például kobaltbányász és azt is elvégzi valaki.

És hogy miért? Mert rá van kényszerülve.

Szóval a férfiak annak reményében vannak fenn, hogy majd találnak valakit. Az átlagos találhat magának nőt, ha eleget küzd érte vagy udvarol és nagyon odateszi magát, a csúnya szinte soha, maximum akkor, ha pénze van és belebotlik valami reményvesztett, nagyon buta aranyásóba, aki még átlagos pasit sem tud összehozni magának, aki pénzelje őt.

Ugyanis NINCS OLYAN, hogy szép a széppel, átlagos az átlagossal, csúnya a csúnyával! Sőt, ezt még a "nem létező" kasztrendszer is bonyolítja, mert hiába lennétek szimpatikusak egymásnak, amikor az egyik 6 diplomás agysebész a másik meg segédmunkás szabolcsból.

Mindenkinek a szép tetszik, csak az ízlések térnek el, de annyira nem, hogy megforduljon a dolog és valakinek a csúnya legyen a szép.

2021. jan. 27. 12:43
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenkinek a szép tetszik, csak az ízlések térnek el, de annyira nem, hogy megforduljon a dolog és valakinek a csúnya legyen a szép."

Ez igaz, de mégis, ha kimész az utcára, akkor látod, hogy sokaknak van valakije, általában a saját szintjéről. Én 40 éves faszi vagyok és még sose volt senkim viszont ronda nőm még nekem is lehetett volna már 1-2 csak azok meg nekem nem kellettek (azért mindennek van határa :D). Most hogy kényszerből vagy csak beletörődtek a sorsukba és azért lettek volna hajlandők leállni velem azt nem tudom. Az biztos, ha tehetnék akkor a legjobbat választanák ők is. Nyilván.

2021. jan. 27. 14:00
 10/20 anonim ***** válasza:
Nekem szepek lehetek volna de amig nincs onbecsulesem.. addig magam ellsege vagyok
2021. jan. 27. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!