Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Netes társkeresés, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkeresés, milyen szöveggel írtok srácok, lányok miket kaptok ami jó szöveg?

Figyelt kérdés

Most komolyan..... kezd a hócipőm tele lenni , hogy ad1 kevés matchem van... de ok.... ad2 akivel matchelek kb le se szarja hogy írok neki

Ok értem nem vagyok egy Brad Pitt (bár homlokegyenest az ellenkezője se vagyok, mert azért mondták már jól nézek ki és ezek nem a rokonaim voltak :D ), nem is tetszhetek mindenkinek ezt is értem, de , hogy ilyen alacsony sikerességi ráta legyen ez már idegesít. (amióta vírus van kb alig beszéltem valakivel, előtte meg azért havonta volt egy randim , ha nem is jöttek össze de voltak)

Állítólag a szövegemmel sincs baj, de a fentiek ismeretében azért már kíváncsi vagyok...

Szóval fiúk lányok mivel indítotok, mivel indítanak nálatok ? Csak úgy nagyjából, vagy mi volt az eddigi legjobb?

Elsősorban kíváncsi vagyok egyébként.

2021. jan. 27. 10:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdésekre érkezett női válaszoknál kicsit olyan érzésem van, hogy a nőknek tényleg fogalmuk sincs, hogy megy ez az egész és milyen nők vannak fent.
2021. jan. 27. 13:30
 12/12 anonim ***** válasza:

#5 vagyok - igen, sokan nem töltik ki, de valamiért csak jobbra húztad. Valami csak volt a képei között, amiért szimpatikusnak ítélted. Vagy nem is érdekelt ki van a profilon, mindegy minden alapon ment?

A #7-es nagyon jókat írt, szinte ugyanaz a lényege, amit én is próbáltam elmondani. De azt is érdemes végiggondolni, amit #9-es ír, miért pazarlod az energiád olyan profilokra, melyekről az elején lerí, hogy nem is olyan lányt keresel?

Valószínűleg te magad se tudod igazán kit/mit keresel. Ha nincs a leírásban semmi és a képek között se találsz olyat, amire reflektálni lehet (bár ezeknél a profiloknál gondold végig, valóban elég egy olyan lány, aki csak a tükörben képes szelfizni), akkor kérdezz bármi olyat, ami neked fontos az életben. Pl. ha nem lenne covid inkább tengerpartra mennél vagy a hegyekbe nyaralni? Vagy mit csinálna ha megnyerné a lottót? Vagy akármi, ami egy kicsit eltér a sablonos hol laksz/mit dolgozol vonaltól. De első körben tényleg a képen/leírásban keress olyan támpontokat, amibe bele lehet kérdezni, valószínűleg nem véletlenül pont azok a képek kerültek fel.

2021. jan. 27. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!