Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz odamenni egy lányhoz azzal a szöveggel, hogy 'szia, mizu? '?
Szerintem nem fog repesni a lány :/
Annyira sablon szöveg már
Egy 'szia miujság'-nak sokkal jobban lehet örülni
Igen, ez halmozottan gáz... ._. A másik, erre a legtöbben akkor is azt reagálják, hogy semmi, vagy nem sok, ha 2 másik kérdés után tudnak mesélni egy csomót, hogy mi történt velük az elmúlt két nap alatt. Tehát megkérdezed egy ismeretlen csajtól, hogy mizu, aztán álltok egymással szemben, és pislogtok, mint hal a szatyorban. Ez tök jó dolog, hogy lenne bátorságod odamenni egy csajhoz, és sokaknak nem megy, de valami más szöveg kéne.
20/l
És mi a további terv? Mert tapasztalatom szerint a "szia, mizu" mondattal indító emberekkel a következő beszélgetés szokott lefolyni:
-szia, mizu?
-semmi különös, megvagyok. És veled?
-én is
-az jó
*kínos csend*
Ugye micsoda hódítás?
Úgyhogy én a helyedben nem az első, hanem a harmadik mondaton gondolkodnék, ott kezdődik ugyanis a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!