Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresés, milyen szöveggel írtok srácok, lányok miket kaptok ami jó szöveg?
Most komolyan..... kezd a hócipőm tele lenni , hogy ad1 kevés matchem van... de ok.... ad2 akivel matchelek kb le se szarja hogy írok neki
Ok értem nem vagyok egy Brad Pitt (bár homlokegyenest az ellenkezője se vagyok, mert azért mondták már jól nézek ki és ezek nem a rokonaim voltak :D ), nem is tetszhetek mindenkinek ezt is értem, de , hogy ilyen alacsony sikerességi ráta legyen ez már idegesít. (amióta vírus van kb alig beszéltem valakivel, előtte meg azért havonta volt egy randim , ha nem is jöttek össze de voltak)
Állítólag a szövegemmel sincs baj, de a fentiek ismeretében azért már kíváncsi vagyok...
Szóval fiúk lányok mivel indítotok, mivel indítanak nálatok ? Csak úgy nagyjából, vagy mi volt az eddigi legjobb?
Elsősorban kíváncsi vagyok egyébként.
Akivel "párosulok" és ír férfi, mindenkinek válaszolok.
Az már egy következő kérdés, hogy ki miatt fullad ki a beszélgetés. Ha írok valamit, amire egy mosolygós emoji a válasz, onnantól nem erőlködöm. Nem azért fogalmazok hosszan, hogy emojikkal reagáljon rá a másik, hanem fűzzön hozzá valami értelmeset. :D sokaknak ez nem megy, vagy nincs kedvük se. Szóval ne aggódj, nem csak nektek férfiaknak nehéz ez a társkeresőzdi, hanem nőként is, ha nem csak szexre mész.
Ja igen.... az is volt már probléma, hogy én nem vagyok a csendes típus :D
És ezt szó szerint idézem :D :
Jó volt olvasni leveled, miszerint a leendő házastársad keresed, nem csak a szabadidőd eltöltéséhez valakit. :) Az átjött a bemutatkozásodból, hogy az édesség elég fontos a mindennapjaidban, de én még kíváncsi lennék másra is. Például mivel foglalkozol? Milyen gyakran mész társasozni? Férfi-nő barátságról mit gondolsz? Ó és a szülőkkel, albérletben, egyedül vagy hogyan élsz jelenleg?
Köszönöm az őszinte válaszokat! :)
Hűha valóban szereted kifejteni a gondolataidat. Nem baj ez, ki ilyen, ki olyan, bár valóban én egy kevésbé beszédes társat keresek
Tehát nem gyökérséget írtam ami még tetszett is neki, a probléma az volt , hogy kvázi nem félmondatokkal írtam neki :D
Nem voltam még rendes netes társkeresőn, csak volt, hogy facebookon ismerkedtem. Ott meg úgy, hogy elkezdtek lájkolni vagy épp bejelöltek. Értelemszerűen ott szabad volt a pálya, szóval egy tényleg alap szöveget írtam.
A netes társkeresőkhöz meg pont azért nem lenne gyomrom, amit írsz.
Egyrészt, 99%-ban a külső dönt. Sokan behúznak mindenkit, de végül azzal állnak neki beszélgetni normálisan, aki tényleg bejön nekik. Ha, te nem ez a kategória vagy, akkor írhatsz akármit, nem fog menni a dolog.
Másrészt, kevesen fogják őszintén megmondani, hogy mi a helyzet. Amit másoltál példa, abból is az tűnik ki, hogy az illetőnek nem tetszett valami a szövegedben vagy rajtad, ezért lekoptatott valami kamu szöveggel. Hogy egy ismeretlennel miért nem lehet őszintén közölni, hogy mi a baj, az számomra rejtély...
Szóval, a szöveg közel sem számít annyira, mint ahogy sokan erőltetik. Persze, a szélsőségesen paraszt szövegek vagy a durva helyesírási hibák problémásak lehetnek, de más nem. Jól kinéző haverjaim tőmondatokkal simán behúznak csajokat. Ronda haverjaim meg akár a legirodalmibb szöveget vagy a leglazábbat is tolhatják, nem megy nekik.
Mindenki más, neki nem jött be, majd másnak szimpi lesz. Legalább hamar kiderült :)
Viszont én a helyedben a sablonos helyett próbálnék konkrétabb, személyesebb kérdést feltenni, amivel mesélésre, beszélgetésre lehet késztetni a másikat. Nekem az nem társalgás, hogy mi a hobbid, hol laksz? Ezekre lehet egyszavas választ adni és kész. Az már jobb, hogy volt benne gondolkodósabb kérdés (férfi-női barátság), az ilyenekkel lehet jobban megismerni a másikat.
Szerinted nem elég infó, hogy valaki azt írja, az utazás a hobbija. Erre kapásból azt mondanám, kérdezd meg tőle hol volt utoljára/melyik hely tetszett a legjobban/hova menne vissza szívesen/mi az álom uticélja?
De ez bármelyik apró infóra igaz lehet a bemutatkozásban, képeken. Pont a sablonsság tudja megölni nálam az érdeklődést, mivel azt sugallja, mindegy a profil, valaki csak összejön.
Tudom.... de csak ilyen van, vagy még ilyenebb.... és vírus miatt még csak máshol se lehet ismerkedni....
Volt , hogy valakire ráírtam, aztán egyet válaszolt, írtam megint valamit, arra is mondott valamit.... utána mivel épp elmentem otthonról mondtam neki, hogy később leszek.... és ekkor írt utoljára :D 3 mondatban még ennyire gyökér se tudok lenni pedig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!