Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki komoly kapcsatot akar a magánéletében és nem szexkapcsolatot, mivel kap többet?
Olyan butaságokat olvasok néhol!
A szexkapcsolat nem abból áll kizárólag, hogy gyere gyorsan fél órára,vagy órára utána meg menjél gyorsan haza.. Ugyan már!
A szex kapcsolatokban is ugyanúgy ismeritek egymás kívánságát, testrebdükéseit, hogy ki mit szeret az ágyban stb..
Továbbá ugyanúgy ismeritek egymás kedvenc kajáját,italát segítitek egymást, tanácsot adtok egymásnak ha kell! Ismeritek egymás családtagjait, mindig beszéltek messengeren ha időtök engedi stb.. Én voltam ilyen kapcsolatban 1 évig. Semmivel sem volt rosszabb mint egy felvállalt kapcsolat.Az ágyban meg főleg nem és az a lényeg! Viszont ugyanúgy megtartottuk a függetlenségünket! Az akkori hölgypartnerem is ezt mondta. Voltak évekig tartó komoly kapcsolatai, de azok mindig kihűlnek, ellaposodnak, és a szerelem is elmúlik hamar. Na meg olyan is volt aki még csalta 20 év után,és olyan is, hogy nem vette komolyan. Ilyenkor még jönnek a szakítás herce hurcák, harag stb stb.
Tehát a kérdésre még mindig nem tudtatok pontos választ adni.
Miért, és mivel jobb egy kapcsolat a szex kapcsolatnál? ?
23-as!
Te olyan unalmas vagy, hogy állandóan ezt írod mindenkinek, mindenhova, hogy nem tud meggyőzni stb, stb..
És buta is ráadásul!
Tehát még 1x írom a gyengébbek kedvéért!
A szexpartner az nem csak arról szól, hogy gyere gyorsan baxxunk éveken át hetente. Igen,, biztos, hogy van ilyen is fax tudja!
De ismét leírom a saját tapasztalatomat! Az is szexkapcsolat, hogy ismeritek egymást mindenhogy, egy légkörben vagytok, talán egy munkahelyen is dolgoztok.. És támogatjátok egymást lelkileg is. "Viszont" egyikőtök sem akar többet mert nincs szerelem. Mivel csak külsőre kölcsönös a tetszés/vonzalom és talán kedvesek is vagytok egymással,jókat szórakoztok.. De nem akartok kapcsolatot egymással pl korkülönbség miatt.. Tehát a test és kedvesség, szimpátia tud hosszan tartó szexpartnert adni anélkül, hogy bármelyik fél is komoly felvállt kapcsolatot szeretne.
26-os!
Az a baj, hogy speciel te sosem véleményt vagy választ írsz!
Mindig csak magaddal vagy elfoglalva és notoriust azt írod, hogy "nem tudsz minket meggyőzni" !
Én meg az ilyen hülyeségekre nem vagyok kíváncsi!
Ha írsz tartalommal teli személyes tapasztalatokat, élményt, véleményt a kérdésre azt szívesen elolvasom. És ne gondold azt, hogy mindig a te nézőpontod jó kivétel nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!