Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki komoly kapcsatot akar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki komoly kapcsatot akar a magánéletében és nem szexkapcsolatot, mivel kap többet?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert mindenki azt mondja, hogy a nők az extra barát iránt is éreznek érzelmet, más különben nem lenne intimitás, szenvedély meg minden. Egy férfi komoly, felvállalt kapcsolatban akkor miben kap többet? Nincs különbség!

2021. jan. 27. 10:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
70%

Az, hogyha gond van, nem azt a mondatot kapom hogy “sajnálom hogy ez történt veled”, hanem azt hogy “ Itt vagyok Kicsim,és amíg élek itt is leszek, ez egyszer véget ér, de ami köztünk van az mindig megmarad”

Idéztem szóról szóra 2 élethelyzetet a múltamból:)

2021. jan. 27. 11:16
 12/28 anonim ***** válasza:
67%

Valahol nagyon szomorú, mikor valaki nem látja, hogy mit is tud adni egy jó kapcsolat. Úgy tesznek, mintha az egész az önzésről, szexről szólna, de ezt csak azért hitetik el magukkal, mert nekik ilyenben nincs részük, már kiégtek. Ez van...

Természetesen létezik olyan, hogy valaki tényleg nem szeretne kapcsolatot, de úgy érzem, hogy azok nem a gyakorikérdések társkeresési problémák részén rontják a levegőt...

2021. jan. 27. 11:17
 13/28 anonim ***** válasza:

#8: "Szexkapcsolatban mindenki elveszi ami "jár" neki.

Egy párkapcsolatban adni akar az ember, nem elvenni."

Szexkapcsolatban is, csak ott nem wellness hétvégét meg anyóslátogatást meg felerezsibe beszállásos együttélést meg lakáshitelt meg gyerekvállalást, hanem csak szexuális örömet.

2021. jan. 27. 11:21
 14/28 anonim ***** válasza:
77%

Micsoda érvek a kapcsolat ellen: ki kell fizetni a rezsi rád eső részét a lakásban, ahol élsz 😂😂😂

Aztarohadt, megy ám itt az önigazolás rendesen

2021. jan. 27. 11:24
 15/28 anonim ***** válasza:
87%
Aki nem érti hogy egy párkapcsolat mennyivel több egy szexkapcsolatnál az ne is próbálkozzon komollyal, mert neki nem való.
2021. jan. 27. 11:25
 16/28 anonim ***** válasza:
74%
A szexkapcsolat kizarolag a feszultseg levezetesere jo. Nem helyettesiti a parkapcsolatot, ahol az ember sokkal tobbet ad es kap egyszerre. Aki ket parkapcsolat kozott megy bele szexkapcsolatba, azzal szerintem nincs gond, de akinek ez a vegcel, az emberileg nem ut meg egy igen alacsony szintet sem.
2021. jan. 27. 11:30
 17/28 anonim ***** válasza:
95%

#16 Én a párkapcsolat mellett vagyok, de ez: "de akinek ez a vegcel, az emberileg nem ut meg egy igen alacsony szintet sem." elég erős túlzás.

Nem kell a saját értékrendünk alapján másokat elítélni.

2021. jan. 27. 11:53
 18/28 Clay Morrow ***** válasza:
38%

Bírom mikor ilyen "életem" meg hasonló szavakat használnak egyesek, aztán az élete fél éven belül már sehol sem lesz lol.

Nem akarom és nem is tudom ráhúzni ezt az egész nőre, de ugye csak kibújt a szög a zsákból, írta egyik válaszoló "baxni jó volt", hmm, akkor hogy is van, hogy a nők nem tudnak csak úgy érzelemmentesen szexelni? :D

2021. jan. 27. 12:03
 19/28 anonim ***** válasza:

#14: Arról van szó, mikor eleve azért kell elköltöznöd társalbérletből vagy munkásszállóról egy drágább helyre, mert a nőddel muszáj összeköltözni, hiszen egy párkapcsolatban így illik.

Közben meg neked bőven jó ahol most vagy, mert megmarad a havi fizetésed 90%-a és amúgy is maximum aludni jársz "haza", de azt is ritkán, mert aktív életet élsz. De a nő úgy tekint rád, mint valami vendégmunkásra, akinek "még albérletre sem telik", közben meg simán tudnál már saját lakást is venni, csak minek, amikor sosem vagy otthon?

#16: Aki két párkapcsolat között belemegy, közben meg felszólal ellene az annyira hiteles, mint a drogos szájából a "ne drogozz", a dohányos szájából a "ne dohányozz" vagy a sittes bűnöző szájából a "sose véts a törvény ellen" frázisok...

2021. jan. 27. 12:10
 20/28 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy baxni jó volt. Igen, számomra vannak olyan pasik, akik a szex ellenére sem hagytak bennem semmi nyomot (nem az ondóra gondolok). Némelyiknek már a nevére sem emlékszem, annyira jelentéktelen volt számomra az egyéniségük. Mielőtt még megkérdezi valaki miért feküdtem le ilyenekkel, azért mert akkor éppen senkim nem volt, ki voltam éhezve és szexelésre épp megfelelt az adott egyén. Persze olyan férfi is volt,akibe szerelmes lettem. Olyan is volt, aki belém lett szerelmes az első szex után,pedig volt családja és meg is beszéltük, hogy szexen kívül semmi nem lesz. Képzeljétek, azóta ő a férjem több, mint 10 éve. Hát ilyen is van és fogalmam sincs hogy működik a többi nő. Én ilyen vagyok.
2021. jan. 27. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!