Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki komoly kapcsatot akar a magánéletében és nem szexkapcsolatot, mivel kap többet?
Az, hogyha gond van, nem azt a mondatot kapom hogy “sajnálom hogy ez történt veled”, hanem azt hogy “ Itt vagyok Kicsim,és amíg élek itt is leszek, ez egyszer véget ér, de ami köztünk van az mindig megmarad”
Idéztem szóról szóra 2 élethelyzetet a múltamból:)
Valahol nagyon szomorú, mikor valaki nem látja, hogy mit is tud adni egy jó kapcsolat. Úgy tesznek, mintha az egész az önzésről, szexről szólna, de ezt csak azért hitetik el magukkal, mert nekik ilyenben nincs részük, már kiégtek. Ez van...
Természetesen létezik olyan, hogy valaki tényleg nem szeretne kapcsolatot, de úgy érzem, hogy azok nem a gyakorikérdések társkeresési problémák részén rontják a levegőt...
#8: "Szexkapcsolatban mindenki elveszi ami "jár" neki.
Egy párkapcsolatban adni akar az ember, nem elvenni."
Szexkapcsolatban is, csak ott nem wellness hétvégét meg anyóslátogatást meg felerezsibe beszállásos együttélést meg lakáshitelt meg gyerekvállalást, hanem csak szexuális örömet.
Micsoda érvek a kapcsolat ellen: ki kell fizetni a rezsi rád eső részét a lakásban, ahol élsz 😂😂😂
Aztarohadt, megy ám itt az önigazolás rendesen
#16 Én a párkapcsolat mellett vagyok, de ez: "de akinek ez a vegcel, az emberileg nem ut meg egy igen alacsony szintet sem." elég erős túlzás.
Nem kell a saját értékrendünk alapján másokat elítélni.
Bírom mikor ilyen "életem" meg hasonló szavakat használnak egyesek, aztán az élete fél éven belül már sehol sem lesz lol.
Nem akarom és nem is tudom ráhúzni ezt az egész nőre, de ugye csak kibújt a szög a zsákból, írta egyik válaszoló "baxni jó volt", hmm, akkor hogy is van, hogy a nők nem tudnak csak úgy érzelemmentesen szexelni? :D
#14: Arról van szó, mikor eleve azért kell elköltöznöd társalbérletből vagy munkásszállóról egy drágább helyre, mert a nőddel muszáj összeköltözni, hiszen egy párkapcsolatban így illik.
Közben meg neked bőven jó ahol most vagy, mert megmarad a havi fizetésed 90%-a és amúgy is maximum aludni jársz "haza", de azt is ritkán, mert aktív életet élsz. De a nő úgy tekint rád, mint valami vendégmunkásra, akinek "még albérletre sem telik", közben meg simán tudnál már saját lakást is venni, csak minek, amikor sosem vagy otthon?
#16: Aki két párkapcsolat között belemegy, közben meg felszólal ellene az annyira hiteles, mint a drogos szájából a "ne drogozz", a dohányos szájából a "ne dohányozz" vagy a sittes bűnöző szájából a "sose véts a törvény ellen" frázisok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!