Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szexkapcsolatból lehet akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatból lehet akár komoly is?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, távkapcsolatban él egy nővel. A nő beteg, de mindketten érzik, hogy nem tartható fent ez az állapot sokáig és a férfinak ez nem jó.

A férfi szexkapcsolatot akar...nekem külsőleg és belső tulajdonágai alapján tetszik.

Várható ebből komoly esetleg? Túl vagyunk már több hosszútávú kapcsolaton mindketten....

2018. nov. 12. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem, csak baszasra kellesz neki. Ha komolyan gondolna akkor keresne munkat ott es odakoltozne, vagy a masik.
2018. nov. 12. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem bármiből lehet bármi. Lehet most csak baszni akar, de később lehet nagyon egy hullámhosszra kerültök és lehet több is. Az élet nem fekete-fehér.
2018. nov. 12. 15:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne varj es ne remelj semmit.

A leglehetetlenebb magyarazatokat hallottam mar arrol, hogy miert is kell a szereto, de az igazsag mindig az, hogy a fele sem igaz, es csak uj punci kell a delikvensnek, szakitani meg soha nem fog. Legalabb is nem miattad.

2018. nov. 12. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
NEKED!!! mi a komoly? Szerinted egy szexkapcsolat nem komoly? Csupa moka és kacagás?
2018. nov. 12. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Jelenlegi barátnőmmel mi is kezdetben kizárolag szexelni jártunk össze, épp a távkapcsolat miatt. Mindkettőnknek így jó volt, nem volt kötödés, csak jól éreztünk magunkat. Úgy 3-4 hónap után kezdtem többet érezni iránta. Kötödésem komolyságát úgy mutattam ki, hogy közelében költöztem ill ott kerestem melót és összeköltöztünk.
2018. nov. 12. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért ez marha ritka...
2018. nov. 12. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
#5: Csak neked közben nem volt más is.
2018. nov. 12. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:
#5 vagyok. Igen, nagyon ritka eset az ilyen ezt aláírom, és megmondom őszintén leges legelején ilyen végkimenetelre nem is számoltam. Míg csak szex volt köztünk voltak más partnerek is, de roppant kevesek voltak számomra.
2018. nov. 13. 04:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is szexkapcsolatnak indult. Heti 3 találka es egymásbaszerettunk. 2 hónap utan
2018. nov. 14. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!