Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elárulná,hogy miért utasít vissza minden lány csípőből? Unalmas már ez jajj most léptem ki egy kapcsolatból, van barátom duma.Ilyen létezik, hogy egy ember senkinek sem jön be vagy mi?
Figyelt kérdés
2021. jan. 26. 17:31
51/55 anonim válasza:
28 as, így kezdted
"régóta nyomja a szívem az ilyen kérdéseknél, attól függetlenül, hogy milyen nemű kérdezi."
majd így folytattad
"Komolyan nem tudom mi van itt de ezek a nőgyűlölő kérdések egyre inkább el vannak szaporodva"
erre simán mondhatom, hogy b+meg?
52/55 anonim válasza:
Vajon miért vannak a nőgyűlölő kérdések elszaporodva? Biztos csak szórakozásból....hát persze, egyértelmű. Nem zörög a haraszt. Egyszerűen az utóbbi 10 évben a nők bekattantak és csakis a top pasikat hajlandóak észrevenni, akkor is ha ők messze vannak ettől nőként. Vicc az egész női nem, amit produkál.
53/55 anonim válasza:
He? Hogy a fészkes fenébe tudnánk mi a gond? Szerinted tudunk rólad bármit is, vagy a csajokról akikhez odamentél? Használjátok már az eszeteket mielőtt bugyuta kérdést irtok ki. Némely pasi meg az ilyen kérdésekre vár nyál csorgatva. Aztán meg mint egy veszett bulldog fröccsögteti szanaszét ugatva, hogy 'nemmegmondtam nemmegmondtam'?!
54/55 anonim válasza:
A női kérdéseknél is fröcsöghetnél kedves 53#. Ott is lenne min, persze azokra maximális odaadással, segítőkészen írogatod a filléres lőzungjaidat. Látod, ugyanolyan vagy mint akiket támadsz.
55/55 anonim válasza:
54 az értő olvasás nem az erősséged. Én a tényeket írtam. Veled ellentétben nem ítélem el a másik nemet, de meg van a véleményem az ide írogatók viselkedéséről. Nagyon szánalmas és gyerekes. Szerencsére az életben nem volt szerencsém hozzájuk, biztos nincsenek sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!