Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi 25-30 között, aki vágyik egy normál, komoly kapcsolatra, esküvőre, családra?
Én szeretném mindezeket, csak majd bő 5 év múlva, amikor mindenben ott tartok. Igen most magam ellen beszélek, de szerintem aki huszonéves nő ezekre vágyik, annak nem csak a huszonéves férfiak közt kellene nézelődnie. Sosem értettem ezeket a nőket, pl aki csak magánál 0-3 évvel idősebb férfit tud elképzelni maga mellé, minden mástól elzárkózik és szigorú a korkülönbséggel kapcsolatban. Pedig 7-10 év korkülönbséggel is vallhatja két ember ugyanazokat az értékeket és vágyhat ugyanolyan életvitelre.
27/F
van, de nem túl gyakori.
viszont felesleges összehasonlítgatni a szüleink korosztályával. nekik egyrészt teljesen másképp nézett ki a gyerekkoruk is. másrészt fiatalként stabil, kiszámítható életük volt alapszinten, ugyanakkor ezen felül elég korlátozottak voltak az extra lehetőségek, amik miatt érdemes lett volna még "élni", hosszabb ideig független, el nem köteleződött fiatalnak maradni.
Szerintem a legtöbb férfi mostanában 30 éves korára erik be. A barátom 29 volt mikor megismerkedtunk, de akkor azt mondta, hogy nem akar feleséget legalabb 5-10 evig... ekkor szetmentunk es csak most kezdtünk el újra ismerkedni. Most 31 éves lesz, és már máshogy áll a dolgokhoz. Azt mondta, hogy nem akar 5-10 evet várni mert a 30 mar mégsem olyan fiatal... nem feszegetem a témát, de remélem 1-2 even belül lesz valami ha együtt maradunk.
A párom mondta is, hogy amint betoltotte a 30at mar máshogy látja a dolgokat és hirtelen idosnek érzi magát ahhoz képest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!