Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan férfi 25-30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi 25-30 között, aki vágyik egy normál, komoly kapcsolatra, esküvőre, családra?

Figyelt kérdés
Elnézést, ha valakit megbántok, csak azt vettem észre a családomban és a kapcsolataimban is, hogy ez a korosztály inkább "későn érő típus". Ha belegondolok, az én szüleim ilyen korban már jócskán benne voltak a Nagybetűs Életben.

2021. jan. 14. 13:14
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%
Az én barátom 27 éves, és 2 év múlva maximum babát szeretne már.
2021. jan. 14. 13:16
 2/24 anonim ***** válasza:
59%

Én szeretném mindezeket, csak majd bő 5 év múlva, amikor mindenben ott tartok. Igen most magam ellen beszélek, de szerintem aki huszonéves nő ezekre vágyik, annak nem csak a huszonéves férfiak közt kellene nézelődnie. Sosem értettem ezeket a nőket, pl aki csak magánál 0-3 évvel idősebb férfit tud elképzelni maga mellé, minden mástól elzárkózik és szigorú a korkülönbséggel kapcsolatban. Pedig 7-10 év korkülönbséggel is vallhatja két ember ugyanazokat az értékeket és vágyhat ugyanolyan életvitelre.

27/F

2021. jan. 14. 13:18
 3/24 anonim ***** válasza:
87%

van, de nem túl gyakori.

viszont felesleges összehasonlítgatni a szüleink korosztályával. nekik egyrészt teljesen másképp nézett ki a gyerekkoruk is. másrészt fiatalként stabil, kiszámítható életük volt alapszinten, ugyanakkor ezen felül elég korlátozottak voltak az extra lehetőségek, amik miatt érdemes lett volna még "élni", hosszabb ideig független, el nem köteleződött fiatalnak maradni.

2021. jan. 14. 13:25
 4/24 anonim ***** válasza:
76%
+Az eggyel idősebb generáció korán felnőtt, nem hagyták őket a szüleik még huszonévesen is gyerekként élni, viselkedni, gondolkodni mint minket.
2021. jan. 14. 13:35
 5/24 anonim ***** válasza:
45%
34 éves férfi vagyok, és pont erre vágyom. :)
2021. jan. 14. 14:13
 6/24 anonim ***** válasza:
62%
Párom 27 éves korában jegyzett el. Minden stimmel az általad leírtak közül (csak számunkra a család gyerek nélkül család). Szerintem felejtsük el ezt a hülyeséget, hogy későn érő típus valaki. Nevezzük egyszerűen felelőtlen trógernek. Az összes exem ilyen volt. Érésről 20 éves kor alatt beszélünk, nem akkor, mikor már szerencsétlen ráncosodik és a saját lábára kellene állnia. Ez csak szimplán züllés
2021. jan. 14. 14:36
 7/24 anonim ***** válasza:
45%
#6 az ember az egész életed során érik, fejlődik. (ha te nem, hát sajnálom)
2021. jan. 14. 14:37
 8/24 anonim ***** válasza:
31%
Valóban nem jellemző, de én például ilyen vagyok. (Van barátnőm, akivel ezt tervezzük.)
2021. jan. 14. 14:38
 9/24 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem a legtöbb férfi mostanában 30 éves korára erik be. A barátom 29 volt mikor megismerkedtunk, de akkor azt mondta, hogy nem akar feleséget legalabb 5-10 evig... ekkor szetmentunk es csak most kezdtünk el újra ismerkedni. Most 31 éves lesz, és már máshogy áll a dolgokhoz. Azt mondta, hogy nem akar 5-10 evet várni mert a 30 mar mégsem olyan fiatal... nem feszegetem a témát, de remélem 1-2 even belül lesz valami ha együtt maradunk.

A párom mondta is, hogy amint betoltotte a 30at mar máshogy látja a dolgokat és hirtelen idosnek érzi magát ahhoz képest.

2021. jan. 14. 14:46
 10/24 anonim ***** válasza:
50%
Vannak ilyenek
2021. jan. 14. 14:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!