Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan férfi 25-30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi 25-30 között, aki vágyik egy normál, komoly kapcsolatra, esküvőre, családra?

Figyelt kérdés
Elnézést, ha valakit megbántok, csak azt vettem észre a családomban és a kapcsolataimban is, hogy ez a korosztály inkább "későn érő típus". Ha belegondolok, az én szüleim ilyen korban már jócskán benne voltak a Nagybetűs Életben.

2021. jan. 14. 13:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
54%

Én vágynék ilyenekre, csak túlzottan hátrányos helyzetben vagyok: hülye vagyok a kapcsolatokhoz, a nőkhöz, meg úgy általában az emberekhez is; ronda vagyok; és még ráadásul fix anyagi háttér sincs meg (legalábbis azt, hogy apám tud kölcsönadni ha kell, azt nem nevezném kicsit sem fix anyagi háttérnek).

26F

2021. jan. 14. 14:53
 12/24 anonim ***** válasza:
42%

#7 Ezt pont annak próbálod eladni, akinek ez a szakterúlete? Komolyan?

Az ember változik az egész élete során, tapasztalatot gyűjt. Viszont érésről nem beszélünk 30 éves kor körül, semmiképp... Fölösleges várni az ilyen emberekre, hogy "beérjenek". Nem fognak. Legfeljebb egy pofon hatására majd valamikor öregen magukba néznek. Erre lehet számítani.

2021. jan. 14. 14:54
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokaz, ment a zöld kezecske. Bár én még csak 25 vagyok, igenis vágyok ilyen dolgokra. 18 éves korom óta egyedül tartom el magamat, dolgozok, tanulok, de ez nekem már kevés. a párom úgy tűnik, teljesen elbizonytalanodott a kapcsolatunkban. Az elején persze még ő is lelkesen beszélt ezekről... 3 évvel idősebb, és ahogy telik az idő szépen lassan érzem, hogy miközben a "feje lágya" próbál benőni egyszerre menekülne is a kapcsolatból...
2021. jan. 14. 15:19
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Miért vágynának esküvőre ginocentrizmusban? Hogy aztán ha úgy tartja a buta kedved vagy ha ,,már nem érzed nőnek magad" egy válás keretében bemondásra, állami erőszakkal kisemmizzed? Hogy kiebrudalják a házából, elvegyék tőle a gyerekeit, az idő 1/14-ében láthassa csak őket, persze a költségek 1/2-ét állja? Kit nézel hülyének?
2021. jan. 14. 15:19
 15/24 A kérdező kommentje:
Utolsó elváltál, vagy mitől vagy ennyire dühös? Mégis kit néznék hülyének? Egyszerű kérdés volt. 😊
2021. jan. 14. 15:22
 16/24 anonim ***** válasza:
20%

#12 "Ezt pont annak próbálod eladni, akinek ez a szakterúlete? Komolyan?

Az ember változik az egész élete során, tapasztalatot gyűjt. Viszont érésről nem beszélünk 30 éves kor körül, semmiképp... Fölösleges várni az ilyen emberekre, hogy "beérjenek". Nem fognak. Legfeljebb egy pofon hatására majd valamikor öregen magukba néznek. Erre lehet számítani."

szakmaiság nuku, frusztráció és tévedés annál több. a #6-os válaszod és ez alapján is teljesen nyilvánvaló, hogy nem vagy szakértő.

2021. jan. 14. 15:29
 17/24 anonim ***** válasza:
78%

Pont ilyen vagyok, 27 es a baratnom is pont ilyen. Nehez volt megtalalni ot, mert pesten eleg nehez az ismerkedes hacsak valaki nem kollegakra capazik, vagy nem exrem jol kinezo extrem kepekkel rendelkezo illeto.

En semm jottem volna ossze a baratnommel ha nem megyunk el elso randira.

Adj eselyt a pasiknak es minden rossz randi utan merlegelj hogy neked mi nem tetszett benne es mik voltak azok a dolgok ahol elestak magukat a csavok

2021. jan. 14. 15:59
 18/24 anonim ***** válasza:
44%

#16 Miért? Attól, hogy valaki személyeskedni kezd és nem babusgatom érte, nem leszek kevésbé szakmai. Csak egy hülyével beszélgetek, aki ha rájön, hogy nincs igaza, inkább felborítja az asztalt. :)

Olvass utána, ha nekem nem hiszel. 30 fölött lehet várni a csodát, ellenben fölösleges. 24-25 környékén a neurális érés is befejeződik, ezzel az utolsó dolog is kifejlődött, amire vártunk. Onnantól mindenki csak lefelé tart. Az emberek változhatnak traumák, tapasztalatok hatására, de az érés definíció szerint magától megy végbe. És mivel érésről mint mondtam, nem beszélünk egy 30 éves embernél, nos, nem, ott már semmi nem fog magától végbemenni, fölösleges arra várni, hogy valakinek benő a feje lágya csak úgy. Legfeljebb ha kap pár pofont az élettől, de ez a pillanat nem mindig jön el. Főleg nem mindig időben.

Ha nehéz ezt feldolgoznod, akkor csak annyit mondok: kognitív disszonancia.

2021. jan. 14. 16:07
 19/24 anonim ***** válasza:
73%

#18 a te hozzászólásod szerint aki a biológiai érés lényegi befejeztével, azaz 20, de leges-legkésőbb 24-25 éves korára nincs kész a gyerekvállalásra, az egy esélytelen, züllött tróger.

én meg csak annyit mondok: Erikson-féle pszichoszociális fejlődés, és az egyes fejlődési szakaszok kitolódása napjaink társadalmában.

2021. jan. 14. 16:24
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
#19 Egyáltalán nem ezt mondtam, csak úgy látszik, imádod kiforgatni másnak a szavait. Kereshetnél új hobbit. Akinek nincsenek erre vonatkozó tervei ennyi idősen yzat viszont nem fogja magától megszállni az ihlet. Olyan nincs, hogy valaki egy felelőtlen tróger, aki még magát sem tudja fenntartani, nulla pénzkultúra, nulla szervezettség, aztán majd "hopp", gondol egyet és felnő, végre nem akar elmenni szórakozni majd a családja mellől, végre gyereket akar, végre majd lekötözhető, felelősségteljes felnőtt lesz. Sok naiv nő választ egy ilyen trógert és várja a csodát, hogy apa akarjon lenni. Nem fog akarni, legalábbis nem úgy, hogy valami átkattan benne egyik napról a másikra és milyen jó lesz. Ez egy naiv vágyálom. Aki 25 fölött sorra dugja a nőket és minden pénteken cefetrészeg, abból nem lesz egyik napról a másikra felelősségteljes családapa. Ezer meg egy példa van rá, hogy befűztek az emberek maguk mellé egy ilyet, aztán csak megcsalás meg lelépés lett a vége. Ha valaki ezt képtelen belátni és csak mentegeti a nagy gyereket, hogy majd beérik, azt csak sajnálni tudom.
2021. jan. 14. 18:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!