Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki elárulná,hogy miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki elárulná,hogy miért utasít vissza minden lány csípőből? Unalmas már ez jajj most léptem ki egy kapcsolatból, van barátom duma.Ilyen létezik, hogy egy ember senkinek sem jön be vagy mi?

Figyelt kérdés

2021. jan. 26. 17:31
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
91%
sportoló ember is lehet zavart elméjű
2021. jan. 26. 18:33
 22/55 anonim ***** válasza:
80%
Nem tetszik a külsőd,esetleg még a dumád sem.
2021. jan. 26. 18:41
 23/55 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy ki is bukott. Aki ilyeneket mond, hogy a mai nők nem nők, azokról lerí ez a hozzáállás. Tudod ki ismerkedne ilyen pasikkal.
2021. jan. 26. 18:47
 24/55 anonim ***** válasza:
22%
Sportoló ember? :D Ki nem az a mai világban? Ma már mindenki sportol, jófej, kedves, rendes, magas, izmos, jól öltözik stb. Valami mással tűnj ki kérlek. Ja, hogy egyetemre jársz, van nyelvvizsgád sem nagy szám már, amolyan casual. Szóval tényleg valami egyedit kell produkálnod! Vaaaagy, add lejjebb az elvárásaid, lehet hogy túláraztad magad. Azt is tudd, egy szép nő nagyjából mindenkinek tetszik, van kikből válogatnia. A sportolok és rendes vagyok már beugrónak is gyenge...
2021. jan. 26. 18:52
 25/55 anonim ***** válasza:
7%

Sportoló ember? :D Ki nem az a mai világban? Ma már mindenki sportol, jófej, kedves, rendes, magas, izmos, jól öltözik stb. Valami mással tűnj ki kérlek. Ja, hogy egyetemre jársz, van nyelvvizsgád sem nagy szám már, amolyan casual. Szóval tényleg valami egyedit kell produkálnod! Vaaaagy, add lejjebb az elvárásaid, lehet hogy túláraztad magad. Azt is tudd, egy szép nő nagyjából mindenkinek tetszik, van kikből válogatnia. A sportolok és rendes vagyok már beugrónak is gyenge...

Egy valamivel mindig ki lehet tűnni, ha havi 4-5 milliót keresel :)

2021. jan. 26. 19:24
 26/55 anonim ***** válasza:
87%
Gondolj bele mennyi ember van, és ezek között mennyi ugyanolyan, unalmas. Legtöbbjük nem lenne az, csak képtelenek magukból kihozni azt, amiért tényleg érdemes lennie bárkinek is vonzódnia hozzájuk. (és itt még szeretetről, szerelemről nem beszélek) Elvárásaid csak magad irányában lehetnek, azokat érd el. Csak itt az első lépés, hogy tudd, hogy egy semmi vagy, ahogy legtöbbünk.
2021. jan. 26. 19:25
 27/55 anonim ***** válasza:
72%
Nem vagy elég határozott. Nem vagy elég tanult.
2021. jan. 26. 19:30
 28/55 anonim ***** válasza:
89%

Na jó, én kimondom, ami régóta nyomja a szívem az ilyen kérdéseknél, attól függetlenül, hogy milyen nemű kérdezi.

Ha ennyire nem kellesz senkinek akkor bizony nem a többség a hibás hanem te magad. Nem kell a duma, hogy pénz, lakás számít, meg a külső. Nézd meg mennyi testi fogyatékos él kapcsolatban, nézd meg pl nyáron, hányan mennek vonattal vagy busszal nyaralni mert nincs pénzük kocsira, hányan szoronganak együtt egy kis lyuk albérletben, stb. Vagy hogy egy túlsúlyos ember mellett sportos vagy vékony alkatú a társa. Komolyan nem tudom mi van itt de ezek a nőgyűlölő kérdések egyre inkább el vannak szaporodva. Nekem is volt olyan, hogy beszéltem valakivel neten de nem éreztem azt a pluszt hogy de szívesen megismerném, finoman megmondtam neki hogy köszönöm az eddigi beszélgetést de nem érzem hogy részemről alakulna bármi is erre mindenféle pénzéhes qrvának el lettem hordva 😂😂😂

2021. jan. 26. 19:40
 29/55 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy meg ha van barátja mégis mit mondjon?? 😂😂
2021. jan. 26. 19:41
 30/55 anonim ***** válasza:
93%

Hát, ha van párja, akkor mit csináljon? Váltogassa mindig, mikor betalálja valaki? Amúgy meg amit itt leműködtél csípőből megmondom, hogy a személyiséged biztosan hozzájárul a sikertelenséghez.

Tudod, mikor mindenki veled szembe megy el kell gondolkodni, hogy nem te vagy esetleg rossz sávban. :D

2021. jan. 26. 19:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!